Kategoriler
Mobil

Meizu M6 Note 23 Ağustos’ta tanıtılacak

Artık hemen hemen her gün karşımıza çok sık çıkan Meizu M6 Note’un artık satışa çıkacağı gün belli oldu. Çin’in en büyük telefon üreticilerinden biri olan Meizu, bugün yayınlamış olduğu resmi açıklamayla göre M6 Note’un 23 Ağustos’ta resmen tanıtılacağını duyurdu.

Tanıtımından hemen sonrada telefonun satışa çıkması bekleniyor

Daha önce çeşitli haberlerle karşımıza çıkan Meizu M6 Note’un çıkış tarihi nihayet belli oldu. Meizu telefonu artık kullanıcılarla buluşmaya hazır. Edinilen bilgiye göre şirket, telefonun tanıtımından sonra hemen satışa çıkması için gerekli çalışmaları başlatacaklarını söylediler.

Gelen bilgilere göre Meizu’nun M6 Note ile birlikte son dönemdeki trende kendisi de uyarak çift kameraya geçiş yapacağı yapılan açıklamalarda şirketin yapmış olduğu açıklamasında ise M6 Note’un etkileyici bir kamera özelliğiyle geleceğinin ve M6 Note’un şirketin çift kameralı ilk telefonu olacağını açıkladı.

M6 Note’un teknik özellikleri ise 5.5 inç 1080p  3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı yer alıyor. Diğer özellik ise  4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip iki versiyonu da satışa çıkacağı açıklandı. Bizi takip etmeye devam edin.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir