Kategoriler
Mobil

LG V30’un V-temalı duvar kağıdı ortaya çıktı

LG’nin bir sonraki cihazı olan amiral gemisinin tanıtımına günler kala şirket tarafında yeni bir video daha ortaya çıktı çıkan bu video V-temalı duvar kağıdının nasıl oluşturulduğunu gösteriyor.

LG’nın yeni  amiral gemisi olan V30’u 31 Ağustos’da Berlin’deki IFA konferansında duyuracağını açıkladı. V30’a iki haftadan daha yakın bir zaman kalmışken LG, şirketin V-temalı duvar kağıtlarını nasıl hazırladığını gösteren yeni bir klip daha  yayınladı.

Evan Blass’ın haberi doğru çıktı

Videoda V harfi kullanılarak oluşturulan duvar kağıdının nasıl yapıldığını gösteren bir video  Çeşitli renk ve ışıklarla çalışılarak ortaya gerçekten etkileyici bir tasarım harikası çıkarılmış. Şirket böylece Evan Blass‘ın geçen hafta yapmış olduğu sızıntısını da gerçekten doğru çıkmış oldu. videodaki duvar kağıdı ile sızdırılan görselde ki duvar kağıdıyla Evan Blass’ın göstermiş olduğu duvar kağıdı aynı.

LG şimdiye kadar V30’un 6 inçlik plastik OLED ekran, yeni bir haptik geri besleme motoru, düşük ışıkta daha iyi fotoğraf performansı için f/1.6 diyafram açıklığına sahip olacağını doğruladı. Bizi takip etmeye devam edin

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir