Kategoriler
Mobil

LG Q6 Hindistan’da bu hafta satışa sunulacak

Bugün gelen habere göre LG Q6 Modelinin bu hafta itibariyle satışa sunulması ön görülüyor. Orta Segment olarak çıkacak telefonun Türkiye’de ne zaman çıkacağı tam olarak net değil.

Dünya devlerinden olan LG, geçtiğimiz ay yeni bir akıllı telefon serisinin çıkacağını duyurmuştu, LG Q Serisi akıllı telefonlarını üç yeni model duyurusu ile birlikte gün yüzüne çıkarmıştı. Q Serisi, tasarım açısından, amiral gemisi özellikleri taşıyor fakat donanım özellikleri bakımından cihaz orta seviyenin üyeleri yapıyor.

LG Q6 yapılacak lansman ile tanıtılacak

Temmuz ayında resmi duyurusu yapılan ve şu anda sadece LG’nin ana vatanı Güney Kore’de satışa sunulmuş durumda olan LG Q6, bu hafta yapılacak tanıtım lansmanı ile birlikte dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından biri olan Hindistan’da satışa sunulacağını açıkladı. Cihaz, 10 Ağustos tarihinde satışa sunulacak ve belirli bir süre için Hindistan’da sadece Amazon tarafından kullanıcılar alabilecek.

LG Q6’nın Hindistan’daki fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi açıklanmadı. Ancak cihazın bu ülkedeki tanıtımına sadece üç gün kaldığı için fiyat bilgisini öğrenmek için çok fazla beklemek gerekmeyecek.

Diğer önemli pazarlarda bulunabilirlik söz konusu olduğu için Avrupa ülkelerindeki tüketicilerin, bu ayın ilerleyen günlerinde LG Q6 akıllı telefona kullanıcıların kavuşması bekleniyor. Şu anda 21 Ağustos tarihi için Almanya’da satışa sunulacağı açıklandı.Türkiye’de ise Ağustos ayı sonundan itibaren Türkiye’de de satışa sunulacağını tahmin ediliyor.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir