Kategoriler
Mobil

Iphone’da Bile Olmayan Samsung Note 10 Özellikleri

Süregelen yıllardır telefon denince akla iki isim gelmektedir. Bir’i Samsung ve diğeri Iphone’dir. İkisi de akıllı telefonlarda mükemmeliyetçiliğe oynayan iki dev markadır. Yine herkesi hayran bırakacak bir adım da Samsung’dan gelmiştir. Note 10’u piyasaya sürmesiyle herkes tüm özelliklerine hayran kalmıştır. Gelelim bu muhteşem özelliklere.

Sonsuz Ekran Tasarımı

Sonsuz ekran tasarımı ile Iphone x sunulmuştu ama Samsung gerçek bir sonsuz ekran yaratmayı başardı.

Delikli Ekrandaki Ön Kamera

Son günlerde telefon üreticileri insanlara daha iyi bir ekran ve kamera deneyimi yaşatmak istedikleri için ön kamerayı çeşitli yerlerde kullanıyorlardı. Çentikli ekranla birlikte ön kamera yeri de değişti. Küçük bir delik halinde görünerek daha geniş ekran sağlıyor. Iphone hâlâ çentik şeklinde kullanıyor.

Ekran İçi Parmak İzi Okuyucusu

Yüz okuyucu var parmak izi olmasa da olur diyenler vardır mutlaka. Fakat çoğu insan yüz okuyucu yerine parmak izi okuyucuyu daha kullanışlı buluyor. Galaxy Note 10 serisindeki bu parmak izi okuyucular ekranın içerisinde bulunmakta ve ultrasonik sensörler sayesinde oldukça hızlı çalışmaktadır.

S Pen

Birinci nesil note serisinden beri çok popüler olan ve çok beğenilen bir özelliktir. S pen sadece Iphone kullanıcılarının değil birçok akıllı kalem özelliği olmayan telefon kullanıcılarının da isteğidir.

5 G Desteği

Henüz başlangıç aşamasında olan özelliklerden bir tanesidir.

Üçlü Ve Dörtlü Kamera Sensörleri

Iphone kamera performansıyla bugüne kadar ön plandaydı ama Huawei ve Samsung son zamanlarda Iphonu geride bıraktılar. Galaxy Note 10 serisinde de yer alan üç ve dört kamera sensörleri güzel görüntüler sağlıyor. Galaxy Note 10’da 3 sensör yer alırken, Note10 Plus’ta dört adet sensör bulunmaktadır.

Windowsa Bağlanma Özelliği

Galaxy Note 10 serisi, otomatik olarak Windowsa bağlanabiliyor. Bu özelliği sayesinde kendi bilgisayar ve telefonunuza bağlayıp, mesaj gönderebilir, fotoğraf yedeklemesi yapabilir ve bildirimlerinize bakabilirsiniz.

Süper Hızlı Şarj Desteği

Note 10 serisi tam 45 w hızlı şarj desteğine sahip. Note 10, sadece 30 dakikalık bir şarj ile günü gayet rahat olarak geçirebiliyor..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir