Kategoriler
Mobil

iPhone Deep Fusion Özelliği Nedir?

iPhone 11 modellerinin sahip olduğu ve detaylı fotoğraflar çekmenizi sağlayan Deep Fusion özelliği nasıl kullanılır? iOS 13.2 güncellemesi ile beraber iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max modelleri Deep Fusion özelliği kazandı.

Deep Fusion özelliği sayesinde iPhone 11 kullanıcıları daha canlı ve detaylı fotoğraflar çekebilecekler. Bu özelliği aktif etmek için ilk olarak cihazınızı iOS 13.2 sürümüne yükseltmelisiniz.

Güncellemeyi yaptıktan sonra otomatik olarak aktif olan özelliği kullanmak için ek işlem yapmanız gerekmiyor. Fotoğraf çekerken filtre seçer gibi bir işlem yapmak zorunda değilsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken nokta “Çerçeve Dışı Çekilen Fotoğraflar” özelliğini kapalı tutmak olacaktır. Bu özellik normal şartlarda cihazın her lensini ayrı ayrı kullanarak aynı fotoğrafı çekmesini sağlıyor. Yani geniş açılı bir fotoğraf çektikten sonra galeriden o fotoğrafın standart lensle çekilmiş halini de görebiliyorsunuz.

Bu özelliğin açık olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar-Kamera yolunu izleyebilirsiniz. Kompozisyon kategorisi altında ilgili özelliği göreceksiniz. Deep Fusion’ı aktif ettikten sonra çekimleriniz çok daha ayrıntılı ve gerçekçi hale gelecektir. Bu özellik hakkında görüşlerinizi bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir