Kategoriler
Mobil

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türkiye fiyatı netlik kazandı

Apple bu arala yeni çıkacak olan iphone 8 ve iphone 8 Plus modellerinin çıkması için yoğun bir çalışması içerisine girmiş durumda. 20 Ekim’den itibaren satışa çıkacak olan cihazların Türkiye fiyatı‘da netlik kazanmış oldu.

Türkiye’de bulunan operatör firmaları tarafından satışa sunulacak olan iphone 8 ve iphone 8 plus modelleri tarifeye ek peşin fiyatına satılması düşünülürken bu arda da satış fiyatının netlik kazandığını da söyleyebiliriz.

iPhone 8 fiyatı

64 GB dahili depolama hafızası bulunduran iPhone 8 modeli ise peşin satın almak isteyenler için 4149 TL gibi fiyatı gözden çıkarması gerekiyor.  Bu ürünü taksitli satın almak isteyenler ise tarifeye ek olarak aylık 162,78 TL ödeyerek 36 ay taksitle satın alabilecekler Bugün itibariyle Turkcell operatöründen ön sipariş veren kullanıcılar telefona daha erken sahip olabilecekler.

iPhone 8 Plus fiyatı

iPhone 8 Plus modelinin 64 GB dahili depolama hafızası olan cihazı ise 4699 TL fiyat etiketiyle satın alınabilinecek. Mevcut operatörünüzün kullanmış olduğunuz tarifen üzerine ek olarak 186,36 TL ödeyerek 36 taksitle satın alınabilecek. 3 renk seçeneği ile gelecek olan cihazın Altın, gümüş ve uzay grisi tercihlerinden birini seçebilecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir