Kategoriler
Mobil

Huawei Mate 10 Pil Kapasitesi Belli Oldu

Piyasalara çok hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Huawei 16 Ekim tarihinde yapılacak olan tanıtımında Huawei Mate 10 ve Huawei Mate 10 pro artık çıkacağı netlik kazandı. Geçtiğimiz günlerde huawei mate 10 pro’nun görselleri yayınlanmıştı şimdi ise bu cihazın çalışır durumda görselleri çıktı Evan Blass tarafından yapılan açıklamaya göre Huawei Mate 10 pil kapasitesi artık netlik kazandı.

Huawei Mate 10 Pil ve Diğer Özellikleri

Evan Blass‘ın tweeetle paylaşmış olduğu bilgiye göre cihazın tam olarak pil durumu 4000 mAh olarak çıkacağı açıklandı.

Huawei tarafından da yapılan açıklamayı doğruladı ve artık Huawei Mate 10‘un pil kapasitesi belli olmuş oldu bu şekilde bir pil ile piyasaya çıkması beklenen bir şey olarak gözüküyordu.

Fakat Huawei mate pro hakkında ise şuan için net bir bilgi gelmedi tabi onunda nasıl bir pil kapasitesi ile çıkacağı merak konusu 4000 mAhbir batarya ile çıkması kullanıcılar açısından güzel olay fakat şuda söylemek lazım Huawei p 9’un bataryası da 4000 Amh olarak piyasalara çıkmıştı bu durumda bu yeni modeli ile beklentilerin altında kalmış gibi görünüyor. Huawei mate 10 işletim sistemi ve yapay zeka yönünden de her zamanki gibi ilklere imza atmış durumda nöral işletim sistemi olacak.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir