Kategoriler
Mobil

Galaxy S8 600.000 adet ön sipariş aldı

Note 7 ile büyük bir müşteri ve prestij kaybı yaşayan Samsung bu kaybı Galaxy S8 ile kapatıyor. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung piyasaya çıkartmaya hazırlandığı Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modeli ile şimdiden rekora koşuyor. Cihazın ön sipariş için hazırlanan ilk ünitesinin tükendiği açıklandı.

Galaxy S8 modeli ile mobil dünyasına damga vurmaya hazırlanan Samsung şuana kadar 620.000 adet Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus ön siparişi alarak ön siparişte rekor bir satışa imza attı. Samsung’un 2017’de amiral gemisi olacak olan modelin kullanıcılar tarafından beğenilmesi ise şirketi memnun ediyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung yeni cihazı için iki farklı versiyon için ön sipariş ürünü hazırladı. Samsung yeni modeli için 4 GB RAM seçeneği ile birlikte sadece siyah renk olan 6 GB’lık bir Galaxy S8 Plus modeli de hazırladı. Ön siparişte satışa sunulan Galaxy S8 Plus kullanıcılara sadece siyah rengi ile sunulur iken 6 GM RAM ve 128 GB hafıza seçenekleri ile piyasada yer aldı.

İlk Stoklar Tükendi!

Samsung’un ön sipariş için hazırladığı 150.000 adet Galaxy S8 Plus ve 450.000 adet Galaxy S8 modeli için stokların tamamen tükendiği bilgisi verildi. Yeni ön siparişler almaya devam eden Samsung firması siparişlerin Mayıs ayının sonuna kadar teslim edileceği yönünde açıklamalarda bulundu.

Yeni telefonların sadece bir hafta içerisinde 600.000 adet ön sipariş alması ise Samsung’un rekorunu kırdı. Bu rakamın sadece ülke genelinde olması ise dünya pazarında modelin ne kadar çok tercih edileceğini gösteriyor. Samsung Galaxy S serisinin en pahalı cihazı olacak olan Galaxy S8 modelinde düzenlenen ön sipariş kampanyasındaki başarı ise herkes tarafından takdir edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir