Kategoriler
Mobil

Dünya da İlk Çift Ekranlı Yota Phone 3 Tanıtıldı

Çin’deki akıllı cep telefonu üreticileri telefon pazarında her geçen gün farklı bir ürün çıkmaya başladı.

Sektörde uzun süredir tanıtılacağı ve çıkacağı gün merakla beklenilen Yota Phone 3 isimli akıllı cep telefonu, dünyanın ilk çift ekranlı telefonu olduğu için çok merak ediliyordu ve sonun da  cihaz tanıtıldı.

Çift taraflı dokunmatik ekranlı telefon

Hem ön hemde arka yüzünde dokunmatik ekran ile gelecek olan cihaz, ön cephesinde 1080p AMOLED çözünürlüklü arka tarafında’da ise aynı şekilde ekrana sahip olacak.

Cihazın arka yüzünü çevirdiğimizde ekran genişliği 5.2 inç seviyesine düşerken, çözünürlük kalitesinde 720P’ye düşünüyor. Cihazın arka yüzeyinde çift flaşlı 12 MP kamera ve ön yüzünde ise 13 MP çözünürlüklü kamera yer alırken, tüm enerjisini de 3200 mAh kapasiteli bataryasından sağlıyor.

Bu çift ekranlı konseptin neden denendiği ve sektörde ne gibi bir yenilik yaratacağı bilinmezken, telefonun işlemcisinin 8 çekirdekli 2 GHz frekans hızında çalışan Snapdragon 625 olması bekleniliyor.

2017 yılının son ayların da satışa sunulması beklenilen telefonun 64 GB kapasiteli depolama alanına sahip versiyonunun 350 dolara ve 128 GB kapasiteli depolama alanına sahip versiyonun ise 450 dolara satışa çıkacağı duyuruldu. tabiki bakacağız henüz bu cihazın Türkiye de satışa sunulup sunulmayacağı merak konusu tabi diğer bir faktör ise bu yeni çıkacak olan cihazın diğer cihazlara nasıl bir yol gösterecek bunu da zamanla öğreneceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir