Kategoriler
Mobil

BlackBerry KEYone Tanıtım Videosu Yayına Girdi

Akıllı telefon modellerini yeniden piyasaya sürerek eski günlerinde sahip olduğu popülariteye yeniden sahip olmak isteyen BlackBerry son olarak ise BlackBerry KEYone akıllı telefonları ile sektördeki yerini almıştı. Şimdi ise yeni seri akıllı telefonlar için tanıtım videosu geldi.

Akıllı telefon modelleri içerisinde kullandığı fiziksel klavyeler sayesinde farklı bir yapı oluşturarak kullanıcıların yeniden telefonlarını tercih etmesin sağlamaya çalışan BlackBerry yeni seri BlackBerry KEYone akıllı telefonlarında hem fiziksel klavyeleri hem de akıllı telefon dokunmatik ekran kullanımını bir araya getirerek en azından ilk aşama için beğeni toplamıştı. Henüz yeni yeni satışa çıkacağı konuşulan akıllı telefonun çıkışı için ise yeni bir video yayınlandı.

BlackBerry KEYone Özellikleri Fark Yaratabilir mi?

Yayınlanan yeni video serilerine geçiş yapmadan önce telefonun sistem özelliklerinden biraz bahsedelim. Öncelikle telefonun kendi işletim sisteminden vazgeçerek sonunda beklenen işletim sistemi değişimini yaptığını belirtmek gerekiyor. BlackBerry KEYone serisi içerisinde Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle beraber geliyor.

Markanın Android’e geri dönüşü olan serinin RAM bellek miktarı ise 3 GB olarak açıklandı. İçerisinde 3 GB RAM ve 32 GB depolama birimi bulunan telefonda işlemci seçimi olarak ise Snapdragon 625 tercihi yapılmıştı. Orta segment akıllı telefonlar için en çok kullanılan işlemci serilerden birisine de sahip olması yeni seri akıllı telefonun epey bir ilgi göreceği düşüncesini oluşturdu.

BlackBerry KEYone Eski Popülaritesini Yakalayabilir Mi?

Tüm bu özellikleriyle beraber BlackBerry akıllı telefonları için son denemelerden biri olarak değerlendirilen akıllı telefonların nasıl bir ilgi toplayacağı ise merak konusu oldu. Yeni seri akıllı telefonların fiyatlarının özelliklerine göre yine yüksek olması BlackBerry KEYone akıllı telefonlarının bir kez daha çok fazla tercih edilmeyeceğini gösteriyor olsa da markanın yayınladığı videolar umutlu olduğunu gösteriyor. Yeni seri akıllı telefonlar markanın akıllı telefonlara devam etme kararını almasını sağlayacak mı bilinmez ama BlackBerry KEYone serisi için iki düşünce arasındaki tartışmalar bir süre daha devam edecek gibi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir