Kategoriler
İnternet

Yazbee Takipçi Artırma ve Takipçi Satın Alma

Yerli sosyal medya programımız Yazbee piyasaya hızlı bir giriş yaptı. Özellikle kullanıcıları ile dikkat çeken Yazbee, büyük bir kitle tarafından hızlıca kullanılmaya başladı. Peki Yazbee’de diğer sosyal medya araçlarına, özellikle Twitter’a benzeyecek mi?

İlk izlenimlerimize göre Yazbee’de de ne yazık ki ” takibe takip ” kitlesini göreceğiz. Bu, alttan alta yapılırsa pek gözü yormuyor ancak hashtag’ler aracılığıyla denendiğinde inanılmaz rahatsız edici görünüyor. Örnek : #takibetakip, #takipedenitakipederim, #birbirimizitakipediyoruz tarzı hashtaglar ne yazık ki güzel yapılan kategori sayfalarının en başında yerini alıyor.

Neyse ki ekip buna iyi müdahale ederek hızlıca çözüme kavuşturuyor.

Bir diğer sorun ne yazık ki modacılar ve hiç bitmeyen kampanyaları!

Bundan da sıkılmayan yok sanırım.

Gelelim yerli uygulama Yazbee hakkında detaylara.

Yazbee’de şu an takipçi satın alma vb işlemler yapamıyorsunuz çünkü herhangi bir application çalıştırılmadığı için haliyle sizlerden izin isteyen bir uygulama da yok. Bu konuda şimdilik rahatsınız.

Gerçek anlamda kaliteli takipçi kitlesine erişmek istiyorsanız bilgili olduğunuz konularda hashtag’lerin lideri olun, bu size kitlenize ulaşma imkanı tanıyacaktır.

Son olarak da gerçekten iyi paylaşımlar yaptığınızı düşünüyorsanız yorum bölümünden kullanıcı adınızı yazarak sizin gibi düşünen başarılı kullanıcıların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir