Kategoriler
İnternet

Sunucu Hizmeti

Türkiye’deki en iyi network altyapısı ve en iyi veri merkezi altyapısına sahip bir firma olan veritescil.com.tr, lokasyon olarak internetin en hızlı olduğu yerdeki son teknoloji sunucuları ile hızlı ve güvenli bir hizmet sunuyor. Web sitelerini internet ortamında her yoğunlukta problemsiz ve hızlı bir şekilde yayınlamaya devam eden vps server cihazları ile kesintisiz bir web site yayınlama hizmeti sunuyor. 1.000’den fazla sunucu sahibi bir firma olarak bireysel ve kurumsal müşterilerine 7/24 hizmet sunuyor. SSD vds, fiziksel sunucu, oyun sunucusu ve sunucu barındırma hizmetleri yanında Linux Web Hosting, Linux Reseller Hosting, Windows Hosting ve WordPress Hosting hizmetleri ile Veri Tescil sizlere hizmet vermekten gurur duyuyor.

DDoS Korumalı Hosting Hizmeti

Firmaların, kişi ve kurumların dijital ortamdaki aynası olan web sitelerinin kesintisiz hizmet sunması çok önemlidir. İş sürekliliğini en üst seviyede tutan veritescil.com.tr alanında en iyi yazılım ve donanım üreticileri ile iş birliği yaparak müşterilerine en iyi teknik desteği ve internet hizmetini sunuyor. Web Hosting’in kullanım amacı web sitelerini yayınlamak ve erişilebilir olmalarını sağlamaktır. Özellikle yurt dışı lokasyonlara sahip sunucular web site hizmetlerinin yavaşlamasına neden olur. Türkiye lokasyonlu fiziksel sunucu çeşitleri ile Veritescil.com.tr hızlı, güvenli ve yüksek performanslı bir barındırma hizmeti sunuyor.

Veritescil Farkı ile Reseller Hosting

Özellikle webmasterlar ve kurumsal web tasarım ajansları için mükemmel çözümler üreten reseller hosting, birden fazla web sitesinin barındırıldığı yüksek performanslı bir hosting hizmetidir. Reseller hosting hizmeti alanlar benzersiz altyapısı ile kullanıcılara en iyi erişimi sağlıyor. En çok tercih edilen alt yapı reseller hosting için Veritescil.com.tr ile iletişime geçebilirsiniz. Kullanımı kolay ve Türkçe yönetim paneli ile reseller hosting, hostinglerinizi tek bir yapıdan kontrol etmenizi sağlıyor.

Yüksek Performans Sunan Sanal Sunucular

Birbirinden cazip korumalı vds sunucu paketleri ile Veritescil.com.tr, Türkiye lokasyon SSD diskli, yurt içi ve yurtdışı siber ataklara karşı ücretsiz koruma servis hizmeti sunuyor. SSD Diskli vds sunucuları dakikalar içerisinde hazır hale getiriyor ve yazılım kurulumları taleplerine en iyi çözümleri sunuyor. SSD vds sunucu paketleri, birden fazla işletim sistemini yüksek performansla çalıştıran teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor. Kendine ait disk alanı, hafızası, IP adresi, konfigürasyonu ve uygulamaları ile SSD sanal sunucu paketleri ile birçok işlem kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmekte, yüksek oranda internet hızı ve % 99.9 oranında bulunurluk oranı ile yüksek performans elde edilmektedir. Kiralık vds ihtiyaçlarına en etkili şekilde cevap veren Veritescil.com.tr, sunucu kiralamak isteyenlerin ilk tercihidir. SSD vps kiralama için windows sanal sunucu veya linux sanal sunucu işletim sistemi hizmetini en hesaplı fiyatlarla almak için Veritescil.com.tr ile iletişime geçebilirsiniz.

Dedicated Sunucu Paketleri İle Veritescil.com.tr

Sadece vds sunucu kiralama hizmeti değil dedicated sunucu hizmeti de sunan Veritescil.com.tr, farklı Ram ve hdd özellikleri ile her ihtiyaca cevap veren sunucularla her zaman müşterilerine ilk ilkemiz olan müşteri memnuniyeti ilkesiyle memnun etmeyi ve sizlerin sorunsuz bir şekilde çalışması için hizmet vermekteyiz. Eşsiz bir alt yapı servisine sahip Veritescil.com.tr dedicated sunucu paketleri, yazılım ve kurulum desteğinin ücretsiz verildiği hizmetlerdir. 5 farklı operatör üzerinden sunulan metro internet altyapılı fiziksel sunucu paketleri ile kesintisiz bir erişim sağlanıyor. Kiralık fiziksel server kiralama hizmetleri ile Veritescil.com.tr daima 7/24 hizmetinize hazırdır.

Dedicated Sunucu Kiralama Hizmeti

Paylaşımsız sunucular dedicated server kiralama adı verilen tek sunucu için ayrılmış olan internet sunucuları olup kullanım hakkı sadece bir şirket veya kişidedir. Fiziksel/Paylaşımsız Sunucu olarak bilinen Dedicated Server, başkalarının herhangi bir verisinin bulunmadığı sunuculardır. Trafik hacmi yüksek ve görsel içeriklere fazla yer veren büyük firmalar tarafından tercih edilen Dedicated Server, veri paylaşımında bulunulmayan ve bu nedenle yüksek performans sergileyen sunuculardır. Dedicated Serverlar sadece bir kullanıcıya özeldir. Birbirinden cazip dedicated sunucu paketleri için www.veritescil.com.tr web sitesini ziyaret edebilir, en ekonomik fiyatlarla yüksek performanslı bir sunucuya sahip olabilirsiniz.

Veritescil.com.tr İle Çalışmanız İçin Çok Neden Var

Bilişim teknolojileri alanında 7/24 kesintisiz hizmet sunan Veritescil.com.tr, ekonomik teknolojik paketleri ile müşterilerinin işine değer katıyor. Birebir yedekli alt yapı sistemi ile iş sürekliliğini en üst düzeyde tutarken Türkiye ile birlikte büyüyoruz. Türkiye’de hosting ve veri merkezi denildiğinde akla gelen firmalardan biri olarak daima müşteri memnuniyeti sağlıyor ve sağlamaya devam ediyor. Her ölçekte kullanıcıya hizmet veren bir firma olarak ilk tercihler arasında yer alırken, müşterilerine sunduğu teknik desteği en uç noktalarda sağlayarak fark yaratıyor. Veritescil.com.tr hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için www.veritescil.com.tr web sitesini mutlaka incelemelisiniz. Alan adı, hosting ve sunucu hizmetleri ile Veritescil.com.tr web sitenizi hak ettiği yerlere taşımanızı sağlıyor. Firmanızı kesintisiz bir şekilde hedef müşteri kitlesine ulaştırmak için aradığınız adres Veritescil.com.tr’dir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir