Kategoriler
İnternet

Eyüp Sabri Tuncer Ürün Seçenekleri

Eyüp Sabri Tuncer’in  1923 yılında kurmuş olduğu ünlü kolonya markasının günümüze kadar gelmesinin en önemli sebeplerinden biri başarılı ürünler üretmesinin yanında bir Türk markası olmasıdır. Türkiye’de ilk olarak kendi kolonya  esanslarını kendileri üreterek  üretimi hızlandırdılarNarenciye kabuğundan hazırlanan ve değişik çiçeklerden elde edilen esanslarla üretilen ürünlerin çeşitliliği de zaman içerisinde artarak sadece Eyüp Sabri Tuncer artık sadece bir kolonya markası olarak değil kozmetik ve kişisel bakım ürünleri ile de hizmet vermektedir.

Eyüp Sabri Tuncer Ürünleri Fiyatları

Kolonyanın her türlü kokusuyla karşılaşabileceğiniz tek marka olan Eyüp Sabri Tuncer ‘in kişisel bakım ürünleri, şampuanları, saç kremleri, duş jelleri, diş macunu, sabun bebek bakım ürünleri, hediyelik setleri ve  dezenfektanları ile  de mutlaka tanışın. Hepsi  Eyüp Sabri Tuncer markasına yakışır kaliteli ürünleridir. Aileniz için güvenle kullanabileceğiniz bu ürünleri dilerseniz çevrenize arkadaşlarınıza hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Ürünleri İçeriği

%100 doğal ürünler içeren Eyüp Sabri Tuncer ürünleri el yüz olmak üzere vücudun günlük temizlik ve bakımında hiç tereddüt etmeden kullanabilirsiniz. Cildinizin doğal dengesini korurken güzelliğinizi bir adım öne taşır.Tüm Eyüp Sabri Tuncer ürünlerine https://www.kozmela.com/eyup-sabri-tuncer adresinden rahatça ulaşabilirsiniz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir