Kategoriler
İnceleme Oyun

Golf Clash oyun incelemesi

Spor oyunları arasında Golf severler özel olarak çıkartılan Golf Clash oyunu hakkında merak ettiğini detayları sizlere buradan açıklamak istiyoruz.
Başarılı grafikleri ve gerçek kullanıcılar ile aynı zamanda oynanan bu oyunda online olarak Golf oynama fırsatınızın bulunması oyuna olan ilginin giderek artmasına neden olmaktadır. Özellikle turnuva modları ve maç modlarının bulunduğu oyun içerisinde 1’e 1 mücadele örneği sergileyerek kazandığınız başarılar ile bir üst seviyeye çıkma şansını bulmuş olacaksınız. Sadece oyun içerisinde yer alan kişiler ile değil aynı zamanda Facebook üzerinden arkadaşınız olan kişiler ile de rekabet içerisinde bulunacağınız Golf Clash’da çok farklı atış sistemleri bulunmaktadır. Oynadıkça atış sistemleri taktiğinizi geliştirerek ileri seviye bölümlerde oyun oynama fırsatını yakalamış olacaksınız.
Oyunu kazandıkça elde ettiğiniz paralar ve hisseler ile birlikte katıldığınız liglerden üst liglere çıkma başarısı gösterecek ve profesyonel Golf sopaları ile mücadelenize devam edeceksiniz. Golf Clash oyununun son güncellemesinde yapılan yeniliklerden sonra oyun içerisinde yer alan rakipleriniz ile sohbet etme fırsatını bulacak isteseniz onları kızdırmak için emojeler yollama fırsatını bulacaksınız.
Golf Clash oyun özellikleri
Android ve İOS işletim sistemlerinde yer alan oyunun sürüm olarak 81.0.5.202.0 sürümü bulunmaktadır. 5 Nisan 2017 tarihinde son güncellemesini yapan oyunun 1 Milyondan fazla kişi tarafından indirildiğini belirtmek istiyorum. 81.77 MB’lik bir depolama alanı kaplayan oyunun öğe içinde satın alma fiyatları ise 4.49 TL ile 349.99 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir