Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

En uygun akıllı saatleri sıraladık

Teknolojinin kullanıcılarına sunduğu veli nimetlerin başında gelen akıllı saatler hakkında merak ettiğiniz detayları sizlere buradan açıklamak istiyoruz. Piyasalarda bulunan en uygun akıllı saatler hakkında merak ettiğiniz saatlerin teknik detaylarını ve fiyatlarını sizler için araştırdık.
Victor W1 akıllı saat fiyatı ve özellikleri

35 TL ile 59 TL arasında değişen fiyatları bulunan Victor W1 akıllı saatinin fiyatına göre özellikleri fena sayılmaz.
Ekran boyutu olarak 1.54 inçlik boyutla kullanıcıların hizmetine sunulan bu saatte ekran çözünürlüğü 240 x 240 piksel, ekranda bulunan piksel yoğunluğu 220 PPI ve kullanılan ekran tipi ise OLED ekran olarak tasarlanmıştır. Dokunmatik ekran yapısı bulunan Victor W1 fiyatına göre ekran bakımından başarılı.
Saatte bulunan Bluetooth desteği versiyon 4.0 ile gelmektedir. Şarj edilebilme özelliği de yer alan saatte ivme ölçer de bulunmaktadır.
Dark SWB02 akıllı saat fiyatı ve özellikleri


Fiyat olarak 39.50 TL ile 46.38 TL arasında değişen fiyatlardan satılan Dark SWB02 saatinin teknik özelliklerine bakalım.
Ekran bulunmayan bu saatte bildirim ışığı bulunurken bu bildirim ışıklarının 3 farklı renkte bulunduğunu açıklayarak başlayalım. 4 gr ağırlığında bulunan saatin ekran şekli ise dikdörtgen olarak tasarlanmıştır. Gümüş renkte bulunan gövdesinde tercih edilen polikarbon malzeme sayesinde saat gayet hafiftir.
İşletim sistemi olarak Android 4.4, İOS 7.0 üzerinde cihazlar ile uyumlu bu saati alarak sizlerde akıllı telefonlarınızda entgre ederek kullanabilirsiniz.
41 mAh gücünde bulunan bataryası ile uzun kullanım sunan bu telefonda batarya teknolojisi olarak kullanılan Li-Polymer teknolojisi uzun bir kullanım ömrü sunmaktadır.

Teknosa Preo Pwatch 2 akıllı saat fiyatı ve özellikleri


Teknosa’nın teknolojik ürün satma dışında üretime de başlamasından sonra kullanıcıların hizmetine sunduğu Teknosa Preo Pwatch 2 akıllı saat oldukça merak edilen saatlerin başında gelmeye başladı. Fiyat olarak 47 TL’ye satılan bu saatin merak ettiğiniz teknik detaylarını sizlere buradan açıklamak istiyoruz.
1.48 inçlik bir ekran boyutu bulunan Teknosa Preo Pwatch 2’nin ekran çözünürlüğü biraz düşük olsa da fiyatına göre başarılı. 128 x 128 piksel özelliğinde yer alan bu saatin bataryası 230 mAh olarak karşımıza çıkıyor ve bizlere 2 günlük bir kullanım sunuyor. Wİ-Fİ desteği bulunmayan bu saatin mikrofon özelliğinin bulunması ise oldukça başarılı bir model olduğunu bizlere göstermektedir. GPS özelliği bulunmayan bu saati en uygun akıllı saatler arasında sizler için inceledik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir