Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Apple Giyilebilir Cihaz Teknolojisinde De Zirveye Kuruldu

Ünlü teknoloji şirketi Apple, giyilebilir cihaz kategorisinde de zirveye yerleşmeyi başardı. Apple, pazar payını bu yıl az  da olsa arttırdı ve birden liderlik konumuna yükseldi.

Bilindiği üzere giyilebilir cihaz teknolojisi henüz tam olarak yaygınlaşmadı ancak pazar sürekli genişlemeyi sürdürüyor ve ileride bu alana daha yoğun bir ilgi olacağı düşünülüyor. Bu alanın geleceğin para kazanma kaynağı olarak gören pek çok teknoloji şirketi de pazara dahil oluyor. Apple da pazara Apple Watch akıllı saati ile dahil olmuş, zirvede yer alan Fitbit’e rakip olmuştu.

FİTBİT’İ GERİDE BIRAKTI

Elimize ulaşan bilgilere göre Apple, bu yıl elde ettiği satış rakamları ile pazardaki payını arttırdı ve pazarın lideri konumundaki Fitbit’i geride bırakmış oldu. Zirveye tek başına kurulan Apple, verileri resmi olarak açıklamamış olsada ortaya çıkarılan istatistikler her şeyi ortaya koyuyor. Apple’ın geçen yıl %12.1 olan pazar payı bu yıl yalnızca ilk çeyrek sonunda %15.9’a çıktı. Söz konusu artışın büyük bir hızla sürmesi bekleniyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir