Kategoriler
Genel

Yaka Kartları Türleri ve Çeşitleri Nelerdir?

Yaka kartları, çeşitli malzemelerden yapılan ve günümüzde en çok da bir personelin geniş bir saha ortamı içerisinde kendisini tanıtması amacıyla kullanılan bir karttır. Müşterilere karşı hitap edebilmesi açısından isminin geçerli olduğu yakadaki alan, ilgili kişilerin pirinç, alüminyum levhadan üretilen birbirinden farklı baskı ürünleriyle beraber istenilen nitelikte yazılarda kullanacakları yaka kartları olarak bilinir.

Günümüzde birçok malzeme türüne göre üretilen yaka kartları genelde metal haliyle pirinç ya da alüminyum türleriyle bilinir. Buna göre de yaka kartı almak istediğinizde plastik mi yoksa metal bir yaka kartı mı tercih etmek istediğinizi seçerek bu seçimlerinize uygun adetlerde yaptırabilirsiniz. Bu yaka kartlarının üzerinde logo, tasarım olmasıyla beraber günümüzde birçok ismin yanında firmanın da logosu ya da amblemi yer alırken; o kuruma ait şekilde de yaka kartı üretimi yapılmaktadır.

Özel olarak kişinin unvanı, konumu belirtilirken benzer şekilde de logonun basılı olmasıyla beraber ortak bir alan içerisinde hangi personel hangi firma – şirkete ait olduğuna dair de ayırt etmek, son kullanıcı için uygun olurken buna göre basit ve bir o kadar da pratik şekilde metal yaka kartı gibi türevleri tercih edilmektedir.

Yaka Kartı Çeşitleri Hangileridir?

Malzemelerin çeşitlerine göre ayrılan yaka kartlarının aynı zamanda birbirinden farklı kullanım tiplerine göre değiştiğini de söylemek mümkündür. Cepli metal yaka kartlarından tutun da firmaların isteklerine uygun şekilde kubbeli, düz ya da benzer şekilde damla yaka kartı modelleri de tercih edilmektedir.

Seçimleriniz konusunda da sürekli yaka kartı alımı yapmak isterken faydalanacağınız şekilde değişkenlik gösteren personellerin isminin de kolayca değiştirilebilir modelleriyle beraber sabit bir yaka kartı yaptırdıktan sonra, kartın üzerindeki ismin kolayca tak – çıkart modelinde değiştirilebilir olması seçenekleriyle beraber istediğiniz gibi seçebilirsiniz.

Yaka üzerinde hiçbir şekilde iz bırakmayan çeşitlerini de tercih edebilirsiniz. Genelde bu seçimleri yaptığınızda da karşınıza iğneli değil direkt olarak mıknatıslı kart imalat süreçleri çıkacaktır. Böylelikle isteklerinize uygun şekilde her personele özel bir isim bastırmak yerine direkt olarak ayrı yaka kartı seçimleriyle beraber arzu edilen şekilde birçok renk ve çeşitlerden dilediğiniz seçerek de yaptırmış olabilirsiniz.

Kartların üzerindeki tasarımın da değişkenliğiyle beraber kubbeli, damla modeller, kare veya dikdörtgen gibi geometrik şekilde de seçimlerinizi yapabilirsiniz. Firmalarda kimlik görevi görecek kadar üstün bir kart olan yaka kartlarının kullanım alanları çok geniştir.

Personellerin yaka kartlarının olmasıyla beraber hem boyun askısı olarak hem de mıknatıslı, iğneli şekilde de direkt yapılabilir. Özel olarak hem renk hem de logo seçimlerinizi belirleyip yapacağınız bu modeller içerisinde okullara özel, etkinlikler veya çeşitli seminerlere yönelik de yaka kartlarının yapılması mümkündür. Davetlerde, kongre gibi alanlarda da bu tip kullanımlarda istenilen şekilde tek kancalı ya da çift kancalı şekilde yaka kartları yapıldığı gibi, ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde karşılık gelecek olan iş yerine uygun kaliteli verimlilikte de bu kartlarla beraber kullanım sağlayabilirsiniz.

Özel olarak yaka isimliği türleri, fuar organizasyonları ve türevlerinde müşterilerin genelde kendilerine personellerin hazır tanıtılmış halleriyle karşılaşmalarına yardımcı olur. Konser organizasyonlarında, yaka kartlarının günümüzde önemi yüksektir. Personel görevlilerinin de yine giriş – çıkış noktasında görevli olduğunu görmek, personellerin birbirlerini tanıması anlamında ya da müşterinin de personeli tanıması açısından önemli olduğu için genel anlamda tercihi bulunur.

Özel tasarımlarıyla beraber dilediğiniz modellerde hem renk hem de özel tasarım seçimlerinizi yapabilirsiniz. Fiyat noktasında da isteklerinize uygun seri üretimde, kalıp haliyle üretim olacağı gibi sayıya göre de özel seçimlerinizi yapabilir ve istediğiniz sayıda da dilediğiniz gibi üretimler arasında doğru bir seçim yapmış olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir