Kategoriler
Genel

Vodofone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Çeyrek Finaller Tamamlandı

Vodofone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek final aşamasında Galakticos ve Beşiktaş yarı finale çıkmaya hak kazandı. Vodofone FreeZone Şampiyonluk Ligi içerisinde çeyrek finalde 14-15 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen seriler de tamamlanmış oldu. Galakticos ve Beşiktaş ise yarı finale yükselen ekipler olmayı başarmıştır.  betist giriş

Vodofone’dan yapılan açıklamalar neticesinde 4 Eylül Cumartesi günü Volkswogen Arena’da gerçekleşecek olan Türkiye Büyük Finali’ne çok az kalmışken heyecan dolu karşılaşmalar ile birlikte taraftarlarda büyük bir merak içerisinde.

Çeyrek final aşamasının ilk gününde Galakticos ile Dark Passage karşı karşıya gelmiştir. Lig aşamasını üçüncü sırada tamamlamış olan Galkticos için her ne kadar galibiyet beklense de Dark Passage rakibinden 2 oyun almayı da başarmış oldu. Heyecan dolu karşılaşmaların sonucunda Galakticos takımı seriyi 3-2 kazanarak yarı final için ilk adımını atmış oldu. Dark Passage takımı ise yarı finallerde veda eden taraf olarak turnuvalara veda etti.

Çeyrek Finalin ikinci gününde ise Papara Super Massive Blaze ile Beşiktaş karşı karşıya gelmiştir. Beşiktaş takımı da serinin ilk iki maçını kazanmayı başarmıştır. Papara Super Massive Blaze ise üçüncü ve dördüncü maçlarda yüklenmeye çalışmıştır. Böylece skor 2-2 eşitlenerek beraberlik söz konusu olmuştur. Beşinci ve son oyun maçında Beşiktaş kazanarak galibiyet elde etmiştir. Böylece Beşiktaş 2016 kış mevsiminden sonra ilk defa yarı finaline çıkmaya hak kazanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir