Kategoriler
Genel

THODEX: HER ZAMAN KAZANDIRAN DÜNYA

Thodex kripto para firması (sanal para) kurulduğu günden bu yana üzerinden sadece 4 yıl geçmiştir. Bu kısa süre içerisinde Türkiye gibi geleceğin dünyasına ayak uydurmada anında adapte olabilen bir ülkeye kendini kısa bir zamanda anlatmayı başarmış ve yüzlerce hatta binlerce kullanıcı kitlesine ulaşmış ve ülkedeki her bireyin de geleceğin bu gizemli dünyasında kendine bir yer edinmesini konsept edinmiştir. İlk kurulduğu anda Koineks olarak bilinse de artık “Thodex” ismini almıştır. Thodex kripto para yatırım firmamız dünyada çok az borsa platformunun sahip olduğu sadece Amerika Birleşik Devletleri tarafından verilen FinCen MSB Lisansına sahip olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır. Bu lisans hepimizin tahmin edeceği üzere her şirkete verilmeyen belirli bir alt yapısı ve belirli aynı zamanda güvenilir bir sistem kurulduğunu kanıtlayabildiğiniz anda verilmektedir. Sözünü ettiğimiz gibi kısa süreliğine bir geçmiş olan Thodex firmamız bu kısa zamanda adından bahsettirir olmuştur. Bu durumun en önemli özellikleri arasında kendine ait bir dünyada diğer borsa şirketlerinin ucuzcu yaklaşımının aksine kullanıcılarına birbirinden değerli hediyeler vererek aralarındaki bağı kuvvetlendirmeyi temel ilke edinmesidir. Dünyanın her tarafındaki kullanıcılarına hediyelerini ulaştırmadan önce firmamızın dönem dönem yaptığı müthiş kampanyalara katılmak için sadece birkaç koşulu yerini getirmeniz yeterli olacaktır.

Thodex’in Müthiş Kampanyasına Katılım Koşulları

I.  Üçüncü Seviye üyeliğini tamamlayan her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı, 10.000,00 TL veya 10.000,00 TL’ye eş değer olan kripto varlık ya da dolar hacmine ulaşan her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı,

II. Affiliate sistemine kayıtlı olup da, bu sistem aracılığı ile www.thodex.com isimli platformuna 3. Seviye üyeliğini tamamlamış 5 yeni üye kazandıran her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı, verilecektir.

III. Söz konusu ikramiyelere dair vergi ve gümrük giderleri bulunduğu ülkenin mevzuatına uygun olarak talihli tarafından karşılanacaktır.

IV. Thodex çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

V. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

VI. Katılımda verilen bilgilerin güncelliği, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Thodex sorumlu tutulamaz.

VII. Bu çekilişe katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Yukarıda belirtilen birkaç koşula uygun olduğunuz takdirde Thodex firmamız tarafından birbirinden güzel hediyeleri dünyanın her yerinde olan bireylerimiz için anında göndermeyi sizlere taahhüt etmekteyiz.  Geleceğin dünyası olan kripto para ile ilgili ülkemizdeki her bireyin A’dan Z’ye her konu hakkında bilgi sahibi olması ülkemizin kripto para yüzü olan Thodex’ in ilk misyonudur. Sizlere daima kaliteli hizmet veren ve sizlerle sık sık iletişime geçmek için dev kampanyalar müthiş çekilişler yapan Thodex yatırım firmanızın kampanyaları şu şekildedir.

Güldüren Yüzünüz Thodex’in Kampanya Sistemi

Thodex yatırım markanız olmaya devam etmektedir. Müşteri ile aralarındaki iletişimi her zaman aktif tutmayı planlayan Thodex kendine özgü kampanyaları siz değerli kullanıcılarıyla buluşturmaktadır. Bu kampanyalar ile Thodex Kripto Para borsamıza üye olan ve alım satım işlemlerini platformumuz üzerinden yapan kullanıcılara çekiliş ile

hediyeleri verilecektir. Thodex USA şirketi tarafından hediyeyi kazanan üyemizin bulundukları ülkede hediyeler teslim edilecektir. Bu kampanyanın Türkiye ve ABD başta olmak üzere tüm dünyada dijital ve basılı yayın mecraları kullanılarak tanıtımı gerçekleştirilecektir. Türkiye’de billboard’lar, ulusal ve sektörel TV kanalları, gazete ve dergiler (online ve basılı), sosyal medya mecraları ve arama motorlarında sponsorlu reklamlar, sosyal medya mecralarındaki influncer ve celebrity tanıtımları ve daha birçok mecra kullanılarak tanıtım gerçekleştirilecektir.

KAYNAK : https://www.thodex.com/tr/cekilis

KAYNAK : https://www.thodex.com/tr/market/BTC-TRY

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir