Kategoriler
Genel

Pırlanta Tamtur Yüzükler

Gösterişten hoşlanan kadınların tercihi olup en az tektaşlar kadar talep edilen pırlanta tamtur yüzük modelleri oldukça güçlü anlamlar taşır. Tektaştan farklı olarak daha çok pırlantanın birleşmesiyle oluşmuştur. Yüzük hattı boyunca aynı ya da farklı boyutlardaki pırlantaların yan yana dizilmesiyle meydana getirilir. Dizilimlerde farklılıklar gözlenebilir. Bazı modellerin dizilimleri bir şerit oluştururken bazıları farklı desenleri takip etmektedir.

Yüzüğün tamamında değil yalnızca belli bir kısmına kadar taşların sıralandığı modeller ise yarım tur olarak geçmektedir. Yüzükte kullanılan değerli maden parmağın dış kısmında kalacak şeklide tasarlanmaktadır. Estetik algı göz önünde tutularak işlenen bu modeller şık ve gösterişli bir etki bırakır. Aksesuar olarak da alyans alternatifi olarak da kullanılabilir.

Pırlanta Tamtur Yüzüklerin Anlamı

Halka etrafında birbirini takip etmekte olan pırlanta tamtur modelleri bu yapılarıyla sonsuz bir aşkı simgeler. Hiç bitmeyecek bir sevgi anlamına geldiği için de evlilik tekliflerinde de sıklıkla kullanılmaktadır. Alyans kullanmak istemeyen kişiler için oldukça şık bir alternatiftir. Özel gün hediyeleri açısından da oldukça talep görmektedir. En kaliteli ve farklı çeşitler için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tamtur-yuzukler  sayfasını inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir