Kategoriler
Genel

Masa İsimliği

Masa isimlikleri, ofis ortamında çalışan kişilerin hizmet verdikleri masanın üzerine konulan ve onların isimleriyle unvanlarının tanınmasına yardımcı olan bir masa aksesuarıdır. Adliye, üniversite, polis teşkilatı, belediyeler, bakanlıklar gibi kamu kurumlarında çokça tercih edilen masa isimlikleri, özel kuruluşlarda da sıklıkla kullanılıyor.
Masa İsimlikleri Neden Kullanılıyor?
Masa isimliği kullanan kişilerin, işlerini sevdikleri ve gelen misafirlerine saygı gösterdikleri düşünülüyor. Masa isimlikleri kullanan iş insanlarının ziyaretçileri etkileme gücü daha fazla oluyor. Bu nedenle özel sektörde masa kimliği kullanan personellere ziyaretçilerin güvendiği biliniyor. Olumlu izlenim için şart olan masa isimlikleri aynı zamanda çalışma hayatına estetik bir duruş katıyor.
Masa İsimlikleri Çeşitleri Nelerdir?
Günümüzde çini, ahşap, deri, kristal malzemeleri kullanılarak ya da bunların kombine edilmesi ile masa isimliğim imalatı yapılıyor. Şehre, ülkeye, mesleğe ya da zevklere göre farklı tarzlarda masa isimliği üretilebiliyor. Masa isimliklerinin üzerindeki yazılar ve şekiller için lazer, ultraviyole ve subliminasyon baskı teknikleri kullanılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir