Kategoriler
Genel

M2Bob Nedir, Nasıl Yüklenir ve Özellikleri Nelerdir?

M2bob, Metin2 oyunu içerisinde oyunculara hızlı gelişim olanağı sunan ve pek çok seçeneği olan bir programdır. Aslına bakıldığında bu program Metin2 oyununun en güncel hilelerindendir.

M2bob Özellikleri Nelerdir?

Hile yazılımı olan M2bob satın alınarak kullanılabilen bir programdır. Programın birden fazla özelliği bulunmaktadır. M2bob satın al dediğinizde en uygun siteleri görebilirsiniz.

Level Bot: Programın en çok tercih edilen seçeneklerinden birisidir. Programın asıl amacı bu özelliğidir. Bu özellikte hızlı bir şekilde seviye atlanabilmektedir. Bilgisayar başında olunmadan dahi otomatik olarak hesap yükseltmeye devam edecektir. Yaratıkları kesme, eşyaları toplama ve satma gibi özellikler olduğundan dolayı otomatik olarak da yang kazanılmakta ve itemler hızlı bir şekilde güçlendirilebilmektedir.

Fishbot: Şuan tercih edilmeyen fakat önceden oldukça popüler olan balık tutma botudur. Oyun artık bu botun kullanılmasına pek izin vermemektedir. Fakat gereken önlemler alındığında kullanılabilecek bir bottur. Balık botu otomatik olarak balık tutma ve istiridye düşürme odaklı çalışmaktadır. Oyuncunun isteğine bağlı sadece balık ürete özelliği de bulunmaktadır. Ticarette istiridye satışı asla yavaşlamayan ve tercih edilen bir nesne olduğundan dolayı hızlı bir şekilde yang kazanılabilmektedir.

Farmbot: Profesyonel bir şekilde kullanıldığında ciddi itemlerin elde edilebileceği bir seçenektir.  Oyunda bulunan Metin isminde ki kayaları kıran seçenekte yapılması gereken tek şey harita belirlenmesidir.

Spambot: Loncaya adam toplanması veya istenilen eşyayı aramak gibi zaman harcanılan işlemleri bu bot oyuncu yerine kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. Öncelikle bir metin belirlenmesi gerekir ve bu metnin hangi sürelerde genel sohbet veya özel sohbet pencerelerine gitmesi isteniliyorsa ayarlama yapılır. Belirlenen yazı belirlenen sürelerde otomatik olarak oyuncu yerine gönderilir.

Buffbot: Şaman karakter oyunda bulunan diğer karakterlere güçlendirme vermektedir. Bu botun özeliği level botuna bırakılan hesabın veya başka birisine istenilen süre ile buff yani güçlendirme vermesidir. Level botuna açılan hesaba şaman karakter ile buffbotu aktif edilirse karakterin gücüne güç eklenecektir.

M2bob Nasıl Kurulur?

M2bob kurulumu için resmi sitelerden programın satın alınması gerekmektedir. Satın alma işlemi için sisteme kayıt olunması ve bakiye yüklemesinin yapılması ardından da sipariş verilmesi gerekmektedir. Program bilgisayara indirildikten sonra kullanılmaya başlanabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir