Kategoriler
Genel

Kulaklık

Müzik dinlemeyi hemen hemen herkes sever. Yolda gezerken, spor yaparken, yemek yerken, farklı hobi ve oyunlarla ilgilenirken müzik dinleyerek bu aktiviteleri daha güzel hale getirebilirsiniz. Kablolu ve kablosuz şekilde kategoriye ayrılan kulaklık modelleri, oldukça pratik şekilde kullanılıyor. Kullanımları oldukça kolay olan ve kulaklara tam oturan kablolu kulaklıklar küçük ya da büyüktür. Küçük olan modeller, her yerde daha rahat kullanılır ve kulak içine yerleşerek hiçbir şekilde görünmez ve rahatsız etmez. Büyük olan modeller ise kulak dışına takılan modellerdir ve kulağı komple sararak, ses seviyesi ayarlanabilir şekildedir. Kablolu ve kablosuz modeller, bağlantı tipine göre değişiklik gösterir. Kablolu olan modellerin giriş kısmı telefona takılır. Kablosuz olanlar ise bluetooth ssitemi ile telefona bağlanır ve müzik dinleme keyfini sizlere yaşatır.

Kulaklık Modellerinde Konnektör Bağlantılar

Konnektör bağlantısı yapılan kulaklık modelleri, mikrofonlu ya da mikrofonsuzdur. Mikrofonlu modellerden ses kaydı da yapabilme özelliği de mevcuttur. Konnektör tipinde USB bağlantısı olan modeller, telefon dışında bilgisayar gibi teknolojik aletlere de bağlanır ve müzik dinlenebilir. Kullanımları oldukça rahat olan bu modellerde, bluetooth ile bağlantılar da pratiktir. Bu modelleri kullandığınız sürece garantili ve uzun ömürlü bir şekilde kullanabilir ve böylece müzik keyfinizi her an her yerde yaşamaya devam edebilirsiniz. Empedans ayarları ayarlanabilen ve hoparlör çapı kulağa uygun olan modeller, kabloluysa, kabloları oldukça uzundur. Telefonunuz cebinizde dahi olsa uzun kablosu sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hassasiyet Özellikli Kulaklık Modelleri

Hassasiyet özelliği de olan kulaklık modelleri, 24 ay garantilidir. Müzik dinlemenin yanı sıra oyunlar için de yüksek ses özelliğine sahip olan modeller, oldukça yumuşak yapılıdır. Yumuşak derilerden yastıklı şekilde tasarlanan bu modeller aynı zamanda ayarlanabilir ve döndürülebilir özelliğe sahiptir. Gürültüyü tamamen engelleme özelliği var olan bu modellerde aynı zamanda otomatik şekilde müziği durdurma ve oynatma sistemi de ayarlıdır. Bu ayarlara ve özelliklere sahip olan tüm modelleri https://www.incehesap.com/kulaklik-ve-mikrofon-fiyatlari/ adresinde bulabilirsiniz. Değişik renk ve tasarımlara sahip olan tüm modeller uygun fiyatlarıyla sitede yer alıyor. kategorilerden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir