Kategoriler
Genel

İnternet Kampanyaları

Bedava İnternet Kampanları Hiç Bitmiyor

Günümüzde insanlar zamanlarının büyük birçoğunu internette geçiriyorlar. Bu sebeple telefon operatörlerinden yapılan paket yüklemelerinde yer alan internetlerin bitmesi insanların büyük sıkıntı yaşamasına sebep oluyor. Bu sebeple insanlar paketleri bittiğinde yararlanabilecekleri bedava internet kampanyalarının arayışına giriyorlar.

Web sayfası yayınladığı güncel kampanyalarla insanların internetlerinin hiç bitmemesine yardımcı oluyor. Sitede yayınlanan kampanyalar Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve Bimcell operatörleri için geçerli olan kampanyalar oluyor. Bu operatörlerdenBimcell bedava internetarayanlar Bimcell kategorisini inceleyerek kampanyaların neler olduğunu öğrenebiliyorlar.

Turkcell İçin Yayınlanan Bedava İnternet Kampanyaları

Web sayfasında Turkcell kategorisi yer alıyor. Bu kategoride Turkcell bedava internet başta olmak üzere operatörün kullanıcıları için sunduğu kampanyalar paylaşılıyor. Bedava internet yanı sıra bedava dakika, bedava sms ve tarife paylaşımları bulunuyor. Böylelikle Turkcell hattına sahip olan kişiler bedava veya avantajlı paketler için bu kategoriyi inceleyebiliyor.

Vodafone Hatlar İçin Yayınlanan Bedava İnternet Kampanyaları

Web sitesi Vodafone aboneleri için de hizmet veriyor. Bedava dakika, sms veya internet kazanmak isteyenler kategoriden istedikleri kampanyayı seçerek yararlanabiliyorlar.

Sitenin Vodafone kategorisinde operatör için yayınlanan Vodafone bedava internet güncel kampanyaları arasında şunlar yer alıyor;

  • Aralık 2020 bedava internet kampanyası
  • 10 gb bedava internet kampanyası
  • Seviyorum interneti
  • İnternet kazandıran uygulamalar
  • 30 gb internet kampanyası
  • 20 gb internet kampanyası

Bu kampanyalardan yararlanmak için abonelerin içerikte belirtilen şartları taşımaları gerekiyor. Ayrıca yararlanma için kampanyanın devam ediyor olması gerekiyor.

Türk Telekom Aboneleri İçin Paylaşılan Bedava İnternet Kampanyaları

Turkcell ve Vodafone’dan sonra insanlar tarafından en fazla kullanılan telefon operatörü Türk Telekom oluyor. Bu operatöre sahip olan kişilerde ücretsiz ödemeden veya düşük ücretler karşılığında yapılan kampanyalardan yararlanmak istiyorlar. Bu operatörün sahipleri de site üzerinde yer alan Türk Telekom bölümünden kampanyaları inceleyebiliyor. Türk Telekom bedava internetkampanyası arayanların kategoriden bedava internet bölümünü seçmesi ve kampanyaları incelemesi gerekiyor.

Telefon Operatörlerinden Kampanya Haberleri

Web sitesi üzerinde haberler bölümü yer alıyor. Bu bölümde operatörlerin tamamını ilgilendiren güncel kampanya haberleri yayınlanıyor. Bu yayınlar arasında 23 Nisan, 29 Ekim ve diğer resmi tatil günlerinde tüm operatörlerin düzenledikleri kampanyalar kullanıcılarla paylaşılıyor. Böylelikle bir günlük kampanyalardan hat sahiplerinin yararlanması sağlanıyor.

Kaynak: https://hizliresim.com/blog/bedava-internet-kampanlari-hic-bitmiyor/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir