Kategoriler
Genel

Instagram Canlı Yayınları Tarayıcıda İzleme Yöntemi Nedir?

Sosyal medya denilince ilk akla gelen popüler sosyal ağlardan biri olan Instagram, günümüz şartlarında çok fazla zaman geçirilen ağlardan biridir. Instagram canlı yayın izleme ortamlarını çoğu zaman denk geliyor ve görüyorsunuzdur. Bu konuda internet üzerinden Instagram’da canlı yayına denk geldiğinizde, bu canlı yayınları internet tarayıcısı olarak bilgisayarda nasıl izlersiniz? Daha önce bilgisayar üzerinden Instagram canlı yayını izlediniz mi? Eğer izlemediyseniz pratik şekilde izleme yöntemi olarak siz de aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz..

Instagram canlı yayınları bilgisayardan izlenebilir mi? Konuları günümüzde en çok sorulan konulardır. Tabi ki izlenebilir. Ancak bazı aşamalardan geçerek bu düzenlemeleri yapmak gerekecektir. İnternetten Instagram’ın canlı yayınını açmak için önce tarayıcıda instagram.com’a giriş yapın ve canlı yayın için hesabınızın oturumunu açın. Daha sonra tarayıcıda bir takım düzenleme ve eklenti gerekecektir.

Chrome IG Story Nedir?

Instagram’ın canlı yayınını bilgisayar üzerinden dinlemek için yapacağınız şey, doğrudan canlı yayınları internetten izlemede Chrome tarayıcısının eklentisini kullanmanız olacaktır. Bunun için Chrome IG Story eklentisi, en iyi Instragram canlı yayınları izlemek için kullanabileceğiniz eklentidir. Ancak son dönemlerde pek uyumlu değil gibi, şansınızı bu eklenti ile deneyebilirsiniz.

Tarayıcıdan Instagram Canlı Yayını İzleme

Bilgisayar kullanımı anında Instagram’ın canlı yayınını izlemek istiyorsanız eğer doğrudan canlı yayın tarayıcıda izleme eklentisi gerekir. Google Chrome, en çok kullanılan tarayıcı olduğu için buradan yola çıkarak bilgi vermeye çalışacağız sizlere. Canlı yayın izleme için Google Chrome mağazalarında birbirinden farklı eklentiler bulunmaktadır. Bunlardan birini sizlerde kullanabilirsiniz.

En iyi eklentilerden biri olarak Desktop for Instagram eklentisi, en iyi eklentilerden biridir. Hem video hem de fotoğraflara yönelik Instagram’da aramalar yapabilir, hikayeler izleyebilir ve hatta kendi videolarınızı da IGTV’de paylaşabilirsiniz. Üstüne üstlük bir de Instagram video veya fotoğraflarınızı masaüstünüze de indirebilirsiniz.

Başka bir Instagram canlı yayın izleme alternatifi olarak masaüstünde çok fazla platform olarak canlı yayın yapma imkanları sunan Loola.tv isimli aracı da kullanabilirsiniz. Hem canlı yayın oluşturma hem de canlı yayın izleme olarak değerlendirebilirsiniz. İçerik oluşturma ve içerikleri izleme konusunda gerçekten de başarılıdır.

Yazı kaynağı : https://hizliresim.com/blog/instagram-canli-yayinlari-tarayicida-izleme-yontemi-nedir/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir