Kategoriler
Genel

Gözlük Bezinde Kalite!

Ülkemizin tekstil sektöründe lider şehri Bursa’da 1993 yılından beri faaliyetini sürdüren firmamız gözlük bezi başta olmak üzere özellikli kumaşları sizlere sunmaktadır.

Gözlük bezi imalatı ve toptan satışını gerçekleştiren firmamız günümüzün en teknolojik makinelerini bünyesinde bulundurarak sizlere kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmaktadır. Hassas yüzeylerin çizilmeden silinmesinde etkili çözüm sunan micro fiber bezler aynı zamanda farklı alanlarda da kullanılabilmektedir.

Yıllarını sektörde yeniliklere adamış uzman kadromuz ve yönetim ekibimiz müşterilerine en kaliteli ürünleri sunma çabası içindedirler. En iyi reklam araçlarından biri olarak dünyaca tanınan markalarında tercih ettikleri micro fiber gözlük bezleri markanın renklerinde ve logosuyla hazırlanabilir olmasıyla da sizlere özel tasarımların ortaya çıkması sağlanmaktadır. Uzun ömürlü olması marka bilinirliğini arttırmasını sağlarken bu bezlerin üzerinde istenilen slogana da yer verilebilir.

Yeşil bir arka plan üzerinde lens, gözlük temizlik bezi

Micro fiber bez üretimi yapılırken kaliteli malzemelerin kullanıldığı fabrikamızda istenilen ölçülerde ürün siparişi de alınabilmektedir. Sağlık açısında hiçbir zararı olmadığı yapılan araştırmalarla ispatlanan özellikli bezlerde en hassas yüzeyleri temizlemesi esnasında başka herhangi bir ürüne ihtiyaç duymamaktadır. Müşterilerinin % 100 memnuniyetini firma politikası olarak belirleyen şirketimizde tüm çalışanlarımızı sizlere en iyi servisi verebilmek için gayret göstermektedirler. Günümüz rekabet şartları düşünüldüğünde sizler için en kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla hazırlayan firmamız yenilikçi yönetim anlayışıyla emin adımlarla büyümeye devam etmektedir.

Optik temizleme bezleri üretiminin tüm aşamalarında kalite kontrol yetkililerimiz tarafından kontroller gerçekleştirilmekle beraber teslimattan önce son kontroller yapılarak sorunsuz olarak müşterilere sevkiyat gerçekleştirilmektedir. Termin sürelerine maksimum özenin gösterildiği firmamızda sizlerden gelecek talepler yetkili birimimiz tarafından değerlendirildikten sonra verilen zamana riayet edilmektedir. Gözlük bezi siparişlerinizi telefon ve faks aracılığıyla yapabildiğiniz gibi fabrikamızda üretimin her aşamasını görerek de siparişlerinizi verebilirsiniz.

Kaynak : https://www.tekstu.com.tr/gozluk-bezi.html

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir