Kategoriler
Genel

Eğlencenin En Yeni Adresi

Ülkemiz ve Gürcistan arasında vize işlemlerinin kalkması nedeniyle ülkemizden birçok turist Batum ve Tiflis’e turistik ve iş amaçlı geziler düzenlemekte ve seyahatler gerçekleştirmektedir. Ancak Batum’da yapılan şeyler (Tbilisi kids Amusement park)  hakkında bilgi sahibi olmayan ziyaretçiler eğlence amaçlı olarak yapılabilecek etkinlikler hakkında bilgi sağlama arzusu içerisindedir. Eğer sizler Gürcistan’da eğlence amaçlı olarak gidilebilecek bir mekan ya da eğlence merkezi arıyorsanız Metro Playlandeğlence merkezi sizin için mükemmel bir tercih olabilir.

Metroplayland Eğlence Merkezi

Gldani bölgesinin en büyük eğlence merkezlerinden birisi olan Batum eğlence merkezi  geniş oyun parkları ve eğlence alanları ile ziyaretçilerine birçok imkan sunuyor. Metroplayland eğlence merkezi yaklaşık olarak 1000 metrekareden fazla eğlence alanı ile birlikte bölgenin en büyük eğlence merkezi olma özelliği gösteriyor. Gürcistan’da iki şubesi bulunan ünlü eğlence merkezinden bir de Tiflis’te bulunuyor. Tiflis eğlence merkezi de (tbilisi kids Amusement Park), Batun eğlence adresi gibi bölgenin en büyük eğlence merkezlerinden biri olma niteliğini taşıyor.

Metroplaylan Eğlence Kartı Ne İşe Yarar?

Sizler de Tiflis’te yapılan şeyler (Tbilisi family Amusement park)  hakkında bilgi sahibi değilseniz yapmanız gereken ilk şey,Metroplayland eğlence merkezini ziyaret etmek olmalıdır. Eğlence merkezlerinde yer alan çeşitli eğlence parkurlarında aileniz ve yakınlarınız ile birlikte unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Öte yandan ziyaretçiler için özel olarak sunulan Metroplayland eğlence kartı hizmetinden yararlanarak oynadıkça ücretsiz oyun oynama imkanı elde edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir