Kategoriler
Genel

Dijital Menülerle Hijyen Kurallarına Uyacağınız Dönem Başlıyor

Son teknoloji cihazlarla beraber son dönemlerde veriye dayalı her şeyin dijitalleşmesiyle birlikte cafe ve restoran gibi işletmeler de kare kod ile online menülere geçiş yapıyor. Online ulaşılabilir menülerle beraber cafe ve restoranlar, birçok hijyen kurallarını müşterilerine sağlamak adına yeniliğe geçiş yapmaktalar. Bu yapı içerisinde siz de yerinizi qr menü ile birlikte almak ister misiniz?

Covid-19 salgını ile birlikte toplu alanlarda kullanılan ürünlerden tutunda herkesin elini değdirdiği ürünlere yönelik bir yenilikçi arayış geliştiriliyor. Bu konuda cafe, restoran sahipleri elden ele dolaşan menüler yerine çok daha yenilikçi biçimde temassız menü ile birlikte, insanların telefonlarından basit bir şekilde işletmeye ait menülerine ulaşmalarını ve kolayca sipariş verebilecekleri bir yapıyı kullanmak istiyorlardı. Bu yapı gelişimi sayesinde artık basitçe siz de işletme sahibi olarak, menülerinizi dijital ortama aktarabileceksiniz.

Dijital Menüleriniz Her Yerden Ulaşılabilir Olacak

Her zaman önemli olan insan sağlığı, son dönemlerde salgın nedeniyle çok daha ön plana çıkmaya başladı. Bununla beraber artık toplu alanlar olan cafe, restoran, çay bahçeleri gibi alanlarda insanlar kare kod kullanarak basitçe masadan sipariş verebilir olacaklardır. Bu özellik sayesinde daha fazla sipariş alacak olan işletmeler, masada garson beklemeden sipariş verebilir özelliğiyle beraber online biçimde siparişlerini işletmeye iletebilir olacaklardır.

Bir başka açıdan bakıldığında ise, işletmelere ait menüler internet olan her yerde erişilebilir olacağı için menüler ile anında paket sipariş servisi ile dışarıya da sipariş verebilir olacaksınız. Bu yönde qr menü paket sipariş desteği ile paket sipariş servis desteği ile gelirlerinizi kat kat arttırmak da mümkün olacaktır.

Yeni nesil dijital menülerle beraber online menü avantajını siz de restoranlarınızda yaşatın. Sağlıklı ve hijyen kuralları dahilinde menülerinizi de bu durum içerisine katın, yüzde 100 müşteri memnuniyetini tüm işletmelerinizde kazanmaya başlayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir