Kategoriler
Genel

Digital Analytics Summit 16 Kasımda  Boğaziçi Üniversitesinde

Digital Analytics Summit, “Veriye Dayalı Dijital Dünyada Pazarlama  ” 2017 etkinliği 16 Kasım tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de teknoloji severler ile buluşacak. Teknoloji sektörünün en iyi ve yetkin isimlerinin yer aldığı, bir çok büyük firmanın katıldığı etkinlikte dijital pazarlamanın tarihi ve akıllı cihazların pazarlamadaki rolü gibi konular ele alınacak.

Bu yıl dördüncü kez düzenlecek olan Digital Analytics Summit etkinliğinde dijital dünyanın temsilcileri bir araya gelecekler. 16 Kasım Perşembe günü gerçekleşek olan etkinlik dijital kavramlara yeni bakış açısı kazanma fırsatı sağlıyor. Gün boyunca sürecek olan zirvede  Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker açılış konuşması yapacak. İş Bankası Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, Veri Yönetimi Platformu Lideri Ben Tice, Quantifind Stratejik Pazarlama Danışmanı ve Yazar Joshua Reynolds gibi sektörün en önemli isimleri katılımcılara görüş ve deneyimlerini aktaracaklar.

Dijital pazarlama alanında en iyi etkinliklerden biri olan  Digital Analytics Summit, her geçen gün daha prestijli hale gelerek teknoloji alanında verimli olmanın yollarını ve girişimciliği katılımcılara farklı boyutlarla anlatıyor. Eğer siz de teknoloji konusunda meraklıysanız bu etkinliği kaçırmamanızı öneririz.

Etkinlik Programı :

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir