Kategoriler
Genel

CANTAMALL KIŞ İNDİRİMLERİ

Türkiye’nin en büyük çanta, cüzdan ve valiz sitesi olan Cantamall kış sezonuna %70’e varan indirimlerle giriyor. Bulunduğu sektörde adından sıkça söz ettiren Cantamall
her sezon olduğu gibi yeni sezona da en uygun fiyat garantisi ile iyi bir başlangıç yapmakta.
Kadın çantadan valize, cüzdan modellerinden erkek çantaya kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Cantamall rengarenk ürünleri ve etkileyici fiyatları ile bu sezon da
sektöre damgasını vuracak gibi gözükmekte. Her gün yenilenen ürün yelpazesindeki tüm ürünlere yüksek indirimler uygulayan firma ekonomik çanta alışverişinin adresi pozisyonunu
korumaya devam etmekte. Kış sezonunun başlaması ile yeni sezonun trend marka, renk ve modellerini bünyesine katan firma müşterileri tarafından ilgiyle takip edilmekte.
Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Cantamall verdiği kaliteli hizmet ile de adından sıkça söz ettirmekte. Kolay iade ve değişim, kredi kartına taksit gibi imkanları ile güvenilir alışverişin adresi olan Cantamall, kampanya dönemlerinde ise müşterilerine diledikleri çanta veya valizlere en uygun fiyatlar ile sahip olma imkanı sağlıyor.

Hızlı hizmet politikası, deneyimli çalışanları ve müşteri yanlısı tutumu ile kısa sürede yüksek çıkış yakalayan Cantamall zirveye doğru olan yürüyüşünü günden güne hızlandırmak olan ender e-ticaret firmalarından.
Çanta ve cüzdan gibi kalitenin ön plana çıktığı ürün gamlarında hizmet veren firma, yüksek kalite üretim sağlayarak sattığı ürünlerin müşteri tarafından yıllarca ilk günkü kondisyonunda kullanılabilmelerine olanak
sağlamakta.

Satışa sunduğu modellerin alternatif renk seçeneklerine sahip olmasına oldukça dikkat eden firma kadın müşterilerinin kıyafetlerinin renkleriyle çantalarını kombinleyebilmesine yardımcı olmayı prensip haline getirmiş durumda. Kadın müşterilerine sunduğu bu kolaylık ile kendini çanta alışverişinde rakipsiz bir konuma getirmiş durumda.
Sunduğu el çantası, evrak çantası ve deri cüzdan gibi ürünler ile ise erkek müşterilerine benzersiz alışveriş keyfi yaşatarak kalitenin beşiği biziz diyen Cantamall yetkililerinden ise yaptığımız kısa söyleşide sektörde bulundukları pozisyondan ve müşteri geri bildirimlerinden oldukça memnun olduklarını öğrenmiş bulunmaktayız.

Kalitemizi her gün arttırarak müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz diye açıklama yapan Cantamall yetkilileri müşterilerinin yeni sezon indirimlerini kaçırmaması gerektiğini de vurgulamaktalar. Hemen www.cantamall.com adresini ziyaret ederek büyük kış indiriminden sizler de faydalanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir