Kategoriler
Genel

Böcekleri Jel İle Yok Edin


Teknolojinin ve bilimde gelişmesiyle ürünler daha modernize ve daha faydalı hale geldi. Böcek ilaçlama İstanbul firması da bunu yakından takip eden bir firmadır. Jel halde bulunan yemler dikkatlice tespit edilmiş haşerelerin bulunduğu yuvaların yakınlarına damla damla konur.

Buradaki en önemli husus, bu uygulamadan en üst seviyede çözüm alabilmek için hiçbir yuvayı gözden kaçırmamak gerekir. Bu sebeple işi bilen ve tecrübeli teknisyen tarafından yapılması gerekir ki böcek ilaçlama firmasında bu teknisyenler var.

Böcek yuvaları ağırlıklı olarak makinelerin motor kısımlarına yaparlar. Bu yuvalarda yüzlerce böcek yumurtası vardır. Eğer bu yuva, ilaçlamayı yapan kişi tarafından görülmezse ya da üşendiği için bakmazsa bu yuvadaki böcekler canlı kalacak ve sorun çözülmemiş olacak. Haliyle müşteri memnuniyetsizliği ortay çıkacak. Bu da firmaya zarar verir.

Jel İlaçlama Yapılacak Bölgeler Nerelerdir?

jel ilaçlama sadece böcek yuvalarının olduğu yer yakınlarına yapılmalıdır. Dolap içi, her hangi bir makinenin motor kısmı, elektrik prizleri gibi yerler böceklerin ağırlıklı olduğu yerlerde ve buralara yapılır.

Jel İlaçlama Fiyatları Ne Kadardır?

Jel ilaçlama öyle sanıldığı kadar pahalı bir uygulama değildir. Hem sağlıklı hem ekonomik oluşu sayesinde tercih edilir. Bu firmaya göre fiyatı etkileyen en büyük faktör hamam böceği yemidir. Kaliteli ve hamam böcekleri için cezbedici nitelikteki yemlerin özelliklerine göre fiyatlar pahalı olabilir. Sahip oldukları bu aktif maddeler sayesinde uzun süre onlardan kurtulursunuz. Fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için https://www.bocekilaclamaistanbul.net  adresini ziyaret etmelisiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir