Kategoriler
Genel

Aren Yatching Kaliteyi Güvenilir Kılıyor

Kiralık yat konusunda, tecrübeli  ekibi ve kusursuz yatları ile kaliteli hizmeti sunan Aren; denize açılmak isteyenlerin ziyaret noktası oluyor. Koskoca bir iş yılının stresini atmak isteyebilirsiniz. Stresli ve birçok sorun ile mücadele ederek geçen bir yıl sonunda tatili hakkettiniz. Yazın stresten arınmak ve güneş ile denizin keyfini çıkarmak için en ideal tatillerinden biri yat turudur. Mavilikler üzerinde giderken tüm gereksiz düşüncelerden arınarak adeta bir terapi içinde yer alırsınız.

 

Müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı ve etkili şekilde cevap verebilmek adına kendini sürekli geliştiren Aren Yatching, kaliteli tatillerin mimarı olmaya devam ediyor. Sadece yat kiralama ile sınırlı bir hizmet sunmuyor. Öncesi ve sonrası ile müşterinin daime yanında oluyor. Her türlü problem veya talepte bir telefon uzaklıkta bulunuyor. Kiralık gulet denildiğinde de akla ilk gelen firmalarından biri olan Aren, mükemmel müşteri hizmeti anlayışı ile rakiplerinden ayrışmaya devam ediyor. Havuzundaki değişik model ve özelliklerdeki konforlu ve bakımlı yatları ile hizmet vermeyi aralıksız sürdürüyor.

 

Aren Yatching Yat Kiralamada Kaliteyi Güvenilir Kılıyor

 

Motoryat kiralama da olmak üzere pek çok konuda hizmet veren firma, uzman ekibi ile farkını gösteriyor. Tüm araçlarının bakımları periyodik olarak zamanında yapılıyor. Müşterinin kusursuz bir hizmet alabilmesi için kontrol ve bakım süreçleri titizlik ile takip ediliyor. Gerekli müdahaleler sadece profesyonel kişilere yaptırılıyor. İhtiyaç olan yedek parça için ise hiçbir maliyetten kaçınılmıyor. Müşteriye yıllardır bir an olsun mahcup olmamanın gururunu yaşıyor.

 

Bodrum yat kiralama konusunda önemli bir eski müşteri portföyü bulunan firma, yeni müşterileri ile kucaklaşmaya ise devam ediyor. Çizdiği net kurallar etrafında yapılandırdığı sistemi ile müşterilerine her kiralama sürecinde aynı kaliteyi sunuyor. Bodrum ve Kuşadası’ndaki ofislerinden yüz yüze görüşme imkanı sağlayan firma, telefon hattından da daima sorularınıza yanıt veriyor. Dilerseniz Whatsapp üzerinden de iletişim kurabiliyorsunuz.  İnternet sitesinden, firma hakkında detaylı bilgiye, verdiği hizmetler halkındaki açıklamalara, yat ve diğer araçların özellikleri ile ilgili bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Gerekli tüm belge ve sertifikalara sahiptir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir