Kategoriler
Genel

Alman Ekipleri Trabzonsporlu Genç Futbolcunun Peşindeler

Son dönemde alt yapıdan yetiştirip Avrupa pazarına sunduğu futbolcularla adından söz ettiren Trabzonspor bir genç yetenek daha çıkarmaya hazırlanıyor. Henüz bu futbolcuyu piyasaya çıkarmadan teklifler alan Trabzonspor Hakan Yeşil için gelen tekliflere henüz sıcak bakmıyor. Almanya ligi ekiplerinden Freiburg ve Stutgart takımlarının yakın takibe aldıkları Hakan Yeşil için son durumun önümüzdeki günlerde netleşmesi http://www.1xbetplus.com/bekleniyor.

Trabzonspor Futbolcu Fabrikası Gibi

Kısa sürede alt yapıdan birçok futbolcuya güvenerek A takıma alan Trabzonspor’un son bombasının Erdoğan Yeşil olduğu bildirildi. Türk futboluna yakın zamanda Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır, Abdulkadir Parmak ve Abdülkadir Ömür gibi isimler hediye eden Trabzonspor diğer gençlerinde önünü açtı.

Çağlar Söyüncü de Freiburg Forması Giymişti

Genç futbolcuları başarılı scout ekibiyle keşfedip daha büyük takımlara satmasıyla bilinen Freiburg aslında Türk futbol severlere çok da yabancı değil. Daha önce Altınordu spor kulübünden Çağlar Söyüncü’yü alan Freiburg şimdide kancayı 1xbahis giriş Halil Yeşil’e taktı.

Trabzonspor’un Hakan Yeşil Planı

Alt yapıdan yetiştirdiği futbolcuları zirveyi görmeden satmayı düşünmeyen Trabzonspor Hakan Yeşil için hiçbir kulübe olumlu yanıt vermedi. Bu futbolcusunun önce kendi takıma faydalanmasını isteyen Trabzonspor sonraları Hakan Yeşil’i bedeli yüksek bir fiyatla elden çıkartmak istiyor. Gösterdiği performansla daha birçok kulübün radarına girmesi beklenen Hakan Yeşil’in ne olacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir