Kategoriler
Donanım Haberleri

WD harddisk kapasitesini 10 TB’a yükseltti

Dünyanın en büyük ve en çok tercih edilen depolama markaları arasında yer alan ve depolama enstitüsünde geliştirmeleri ile dikkat çeken WD ( Western Digital ) şimdi de gözetim sınıfı olarak piyasaya sürülen harddisklerin boyutunu 10 TB’a yükselttiğini açıkladı. 

Gözetleme uygulamalarının ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına devam eden Western Dijital yayınladığı bir açıklama ile WD Purple™ 10TB HDD‘yi piyasa sunduğunu belirtti. Depolama alanında geleceğe yönelik çalışmalara imza atıldığını belirten Western Dijital WD Purple™ 10TB HDD modelindeki amacım 4K ve yüksek çözünürlüklü kaynakların önümüzdeki yıl giderek artacağını ve ihtiyaçların karşılanması için depolama sisteminde taleplerin artacağı belirtildi.

İş yeri ve konutlarda kullanılmakta olan kamera sistemleri için tercih edilebilecek olan WD Purple™ 10TB HDD arttırılmış kapasitesi ile dikkatleri üzerine çekecek. 7/24 kamera kaydı yapmakta olan konut ve iş yerlerinde WD Purple™ 10TB HDD ile kesintisiz olarak HD kayıt alma imkanına sahip olacaksınız.

Western Dijital Teknolojiyi Yakından Takip Ediyor

Son olarak satışa sunulan WD Purple™ 10TB HDD modeli ile ilgili şirket tarafından açıklama yapan Ürün Pazarlamasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Brendan Collins yeni modelin özellikle gelişmekte olan görüntü teknolojisi ile ayak uyduracağını açıkladı.

Dayanıklı, güvenilir ve yüksek performans üçlüsünü kullanıcılara sunacak olan WD Purple™ 10TB HDD hem küçük işletmelerde, hem de konutlarda kullanıcılara 4K olarak görüntü kaydı alma imkanı sunacak.

WD Purple™ 10TB HDD Fiyatı!

Western Dijital tarafından satışa çıkartılmış olan WD Purple™ 10TB HDD şuanda tüm dünya üzerindeki satış merkezlerine sevk ediliyor. Özellikle teknoloji firmaları tarafından büyük heves uyandıran WD Purple™ 10TB HDD sadece 3,5 inç boyutuna sahip olacak. 3 yıl Western Dijital garantili olarak satın alabileceğiniz ürünün etiket fiyatı ise 499 Dolar + KDV olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir