Kategoriler
Donanım Haberleri

NVIDIA Game Ready sürücüsünü yayınladı

NVIDIA, Final Fantasy XV Windows Edition için hazırladığı yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. Aynı zamanda PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) oyununda %7’ye varan performans artışı getiren sürücü, Warhammer: Vermintide 2 ve World of Tanks 1.0 için gelişmiş optimizasyon sunuyor. GeForce sahipleri, yeni çıkacak Game Ready sürücüsüyle beraber bu baharın en çok beklenen oyunlarından biri olan Final Fantasy XV Windows Edition’u oynamaya hazır olacak. Final Fantasy XV Windows Edition yeni sürücüyle birlikte GeForce Experience’ın özelliklerinden Ansel ve ShadowPlay Highlights desteği kazanacak. Sürücü ayrıca NVIDIA Flow, NVIDIA HairWorks, NVIDIA ShadowWorks, NVIDIA Turf Effects ve NVIDIA VXAO’yu içeren GameWorks teknolojilerini de beraberinde getiriyor.

NVIDIA sahip olduğu uzmanlıkla, PC platformunun gelişmiş oyun performansını Final Fantasy XV’e getirmek ve PC oyuncuları için GeForce® GTX 10 serisi GPU’ların performansını en üst düzeye çıkarmak için çalışıyor. Bunun için NVIDIA, oyun geliştiricisine mühendislik uzmanlığı, grafik ve fizik simülasyon ara katmanı ile geliştirici araçları ve kaynak kodu desteği sunuyor. NVIDIA, ince performans ayarları ve kararlılık geliştirmelerinin yanı sıra NVIDIA G-SYNC monitör teknolojisi, optimize oyun ayarları ve GeForce Experience gibi yalnızca GeForce GTX PC oyun platformunda bulunan özellikleri desteklemek için, Square Enix ile çalışmaya devam edecek.

NVIDIA Game Ready sürücüleri, GeForce oyuncularına mükemmel bir oyun deneyimi yaşatmak için oyunların çıkış tarihiyle eş zamanlı ya da daha önce kullanıcılara sunuluyor. NVIDIA mühendisleri, performansı en iyi düzeye getirmek ve mükemmel bir oyun tecrübesi sunmak için mümkün olan son ana kadar çalışmaya devam ediyor. Bütün Game Ready sürücülerinin Microsoft tarafından sağlanan WHQL sertifikasına sahip olması ise kalitenin bir diğer belirtisi olarak göze çarpıyor. NVIDIA ekipleri, oyun piyasaya çıktıktan sonra dahi performans artışı sunabilmek için aralıksız çalışıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir