Kategoriler
Donanım Haberleri

Huawei Mate 10 Diz üstü Bilgisayarı

Beklenen huawei mate 10 ekim ayının ortalarında çıkmaya hazırlanırken hangi özellikler barındıracağı merak konusu oldu Aplle’ın çıkarmış olduğu yapay zeka işlemcisinin ardından Huwaie yeni kirin 970 yonga seti ile beraber daha büyük yeniliklerle geliyor.

Huawei akıllı cihazmı yoksa bilgisayarmı

Huawei daha önceki paylaşımlarda Mate 10 modelinin akıllı bir cihaz olmadığı her defasında dile getirmişti Huawei’nın  Bilginin kaynağı olan MirAxess girişimi bir süre önce kitlesel fonlama platformu üzerinde Mirabook dizüstü aksesuarını gerçekleştirme imkanı sağlıyor. Mirabook piyasadaki farklı masaüstü deneyim teknolojilerine uyum içinde çalıştığı ve bu sayede kullanıcıların başka bir şekilde adabtör kullanmalarına gerek kalmıyor.

Başka cihazlar bu özelliği kullanıyormu?

Apple A11 yonga seti rakiplerinin çok önünde bulunuyor. Microsoft Continuum uyumlu telefonları USB Tip-C üzerinden bağladığınızda aynı Windows masaüstü tasarımını ekrana yansıtıyor. Diğer bir cihaz ise  Samsung Galaxy S8 modelinde DeX docku olmadan ekranda arayüzü kullanabiliyorsunuz. Slimport üzerinden cihazlara bağlanıyor. Uyumlu olmayan telefonlar için bir adaptör de mevcut.

Huawei özellikleri 

Huawei Mate 10 modelinde 5.9 inçlik 2560×1440 piksel çözünürlükte ekran, Kirin 970 yonga seti, 6GB/8GB RAM, 256 GB’a kadar depolama alanı ve  Leica çift kamera, Pro versiyonda kavisli ekran tasarımı özellikleri ile geleceği bekleniyor.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir