Kategoriler
Teknoloji

Yapı Kredi Bankasından Nasıl Yatırım Hesabı Açılır?

Yapı Kredi bankasından yatırım hesabı nasıl açılır diyorsanız öncelikle bankanın müşterisi olmanız gereklidir. Daha sonra telefonunuza indirdiğiniz mobil şubeden veya internet şubesinden kolayca Yapı Kredi Bankası yatırım hesabı açabilirsiniz.

Aynı zamanda yapmak istediğiniz bütün yatırım işlemlerinizi de bu şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür. Yapı Kredi Bankası internet şubesi, Yapı Kredi Mobil ve BorsaCepte uygulamalarında hisse senedi işlemlerinizi avantajlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Yatırım hesabı açmak için öncelikle internet şubesi ya da Yapı Kredi mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra sırasıyla Yatırımlar sekmesine, daha sonra Hisse Senedi seçeneğine ve son olarak Yatırım Hesabı Açılış kısmına gelmeniz gerekir.

Yatırım İşlemlerinizi Gerçekleştirebileceğiniz Yöntemler

Yapı Kredi İnternet Şubesi

Hisse senedi işlemlerinizi Yapı Kredi internet şubesi aracılığı ile gerçekleştirip günün 24 saati ve hafta sonu emir girişi yapabilirsiniz. Online Analist seçeneği ile eş zamanlı hisse senedi BIST verilerini takip edebilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil

Yapı Kredi Mobil kullanarak hisse senedi işlemlerinize Yatırımlar/Hisse Senetleri menüsü ile ulaşabilirsiniz. Mevcut yatırım yapmış hisse senetleri portföyünüzü kontrol edebilir, pratik bir şekilde hisse senedi alım satımı yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi

Türkiye’nin her yerinden ulaşıp sadece şehir içi görüşme ücreti ödeyerek hisse senedi alım satımı işlemlerinizi telefonda yapabilirsiniz. Yine aynı şekilde yaptığınız yatırımın sonuçları ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Piyasa hakkında bilgi sahibi olmak ya da hisse senetleri fiyat bilgilerine ulaşmak istediğinizde şubeye gitmeden telefon görüşmesi ile öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi ile görüşme yapmak için 444 0 444 ya da 0 850 222 0 444 numaralarını aramanız yeterli olacaktır.

Yapı Kredi Şubeleri

Yapı Kredi Şubelerinden açtıracağınız hesap ile hisse senetleri alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi Yatırım Hesabından Hangi İşlemleri Yapabiliriz?

Yapı Kredi Yatırım hesabınızdan hisse senetleri alım satımı, kredi, gün içi, ödünç, açığa satış, vadeli piyasa, yatırım fonları ve portföy aracılığı işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Yatırımlarınız arttıkça komisyon oranı azalmaktadır. Bu sayede daha çok işlem yapıp daha az komisyon ödeyebilirsiniz. Hisse senedi komisyonu, her ayın 1’inden itibaren gerçekleşmiş toplam işlemlerinizin karşılığına denk gelen oran üzerinden belirlenen skala tablosuna göre hesaplanmaktadır.

“Yapı Kredi Bankasından Nasıl Yatırım Hesabı Açılır?” için bir yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir