Kategoriler
Teknoloji

Safiport Derince altyapısını Dell EMC ile güçlendiriyor

Türkiye’nin en büyük uluslararası limanı olmaya hazırlanan Safiport Derince, sistem sürekliliğini ve yüksek performanslı iş gücünü Dell EMC VxRail yapısı ile sağlıyor

Uluslararası deniz taşımacılığında önemli bir rol oynayan Safiport Derince, geniş kapsamlı olanakları sayesinde her türlü yük çeşidine hizmet veriyor. Türkiye’nin ticaret hacmini artırma konusunda da önemli bir yere sahip olan şirket, Körfez Bölgesi’nde tüm liman hizmetlerini aynı anda sağlayabilen tek liman olma özelliği de taşıyor.

Bilgi teknolojileri ile yönetilen uluslararası liman sektöründe, sistem sürekliliğinin de en üst düzeyde olması oldukça önem taşıyor. Bununla birlikte bilişim teknolojileri dünyasında gittikçe karmaşıklaşan sistem altyapısının kolay ve sade şekilde yönetiminin sağlanması da şirketlerin hayatlarını kolaylaştırıyor.

Daha önce var olan sistemlerinin kolay yönetilebilir yapıda olmadığını belirten Safiport Derince Bilgi Teknolojileri Müdürü Tanzer Genç, “Limancılık sektöründe bilgi teknolojilerinden faydalanmayan limanlar hızla değişen denizyolu taşımacılığında rekabet etmekte zorlanabiliyor. Safiport Derince olarak sistemlerimizin sürekli çalışır durumda ve ihtiyacımız doğrultusunda esnek büyüme özelliklerine sahip olması, işleyişimizin devamı açısından son derece önemli. Dell EMC VxRail’i tercih ettiğimiz günden bu yana sistem sürekliliğimizi en üst seviyede tutarak aynı zamanda düşük maliyetli bir hizmete kavuştuk” dedi.

Kolay Kullanılabilirlik ve Esnek Yönetim

Sistem yönetimlerini ve verimliliğini daha kolay şekilde sağlayan şirket, istediği sonuca VxRail yapısı ile ulaşıyor. Cihaz bununla birlikte, birden fazla bilgi işlem, bellek ve depolama seçeneği ile her türlü kullanım durumuna uygun yapılandırma sunuyor.

Uzun süredir EMC ürünleri kullandıklarını ifade eden Tanzer Genç, cihazı tercih etme sebeplerini ise 4 özelliğiyle açıklıyor:

  • Bilgi işlem ve depolamayı birleştiren verimli bir altyapı
  • Maliyetten tasarruf ettiren hizmet
  • Daha kolay yönetilebilir ve esnek yapı
  • Depolama verimliliğinin ve veri güvenliğinin sağlanması

Dell EMC VxRail yapısıyla birlikte VxRail, Recovery Point, Avamar ve Data Domain ürünlerinin sunduğu hizmetlerden de yararlandıklarını söyleyen Tanzer Genç sözlerini şu şekilde tamamladı: “Sistem yönetim ihtiyaçlarımız gözle görülür şekilde düştü. Karışık mimari yapıyı yönetmek zorunda kalmadan istediğimiz sonuçlara ulaştık. Sistemlerin bakım süreçleri de yeni yapı ile oldukça kolaylaştı. Gerek projelendirme, gerek satın alma sonrasındaki kurulum işlemleri olsun tüm süreçlerde Dell EMC’yi tavsiye ediyoruz.”

“Safiport Derince altyapısını Dell EMC ile güçlendiriyor” için bir yanıt

I see you don’t monetize your site, don’t waste your
traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got hi
quality content. If you want to know how to make extra
money, search for: Boorfe’s tips best adsense
alternative

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir