Kategoriler
Teknoloji

Home Store’da Black Friday indirimleri

Son yıllarda kadınların ajandasında ilk sırada yer alan Black Friday indirimi Home Store ile bu yıl tek günde sınırlı kalmıyor. 22 Kasım – 26 Kasım 2017 tarihleri arasında tüm yeni sezon ürünler de net yüzde 50 indirim fırsatı uygulayan Home Store, alışveriş tutkunlarını bekliyor.

Her yıl tüm dünyada Kasım ayının son haftası kutlanan ve Türkiye’de de ‘Kara Cuma’ olarak adlandırılan çılgın Black Friday indirimi, Home Store ile bu yıl bir gün değil beş gün sürüyor.

Black Friday kapsamında 22 Kasım – 26 Kasım 2017 tarihleri arasında yeni sezonda net yüzde 50 indirimiyle alışveriş heyecanı yaşayan tüm kadınları mağazalarında bekleyen Home Store, tüm takipçilerini bu çılgın alışveriş haftasına davet ediyor. Yılbaşı yaklaşırken gardırobunu yenilemek isteyen kadınlar için birbirinden farklı alternatifler sunan Home Store; farklı tasarımlara sahip abiye elbiselerden, kışın en çok tercih edilen kaban ve mont modellerine, iş hayatında giyilen klasik kesim kıyafetlerden şık ayakkabı modellerine kadar birçok ürün çeşidini net yüzde 50 indirimli fırsatıyla moda tutkunlarıyla buluşturuyor.

Tüm ürünlerde net yüzde 50 Black Friday indiriminden faydalanmak için 22 Kasım – 26 Kasım 2017 tarihleri arasında Home Store mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir