Kategoriler
Teknoloji

Galatasaray E-Sports Kadrosunu Baştan Kuruyor

Sarı kırmızı ekip, E-Sports arenasından vazgeçmiyor. Galaatasaray, E-Sports kadrosunu baştan bu kez kendisi kuracak.

E-Sports, son yıllarda teknoloji dünyasında büyük bir akım olarak dikkat çekiyor. Bilgisayar başında spor yapmak anlamına gelen E-Sports, oyuncuların para kazanmalarını da sağlıyor. Bu alanı geleceğin teknolojisi, spor dalı olarak gören futbol kulüpleri de E-Sports arenasına birer birer dahil oluyor. Türkiye’nin büyük futbol kulüpleri de aynı şekilde katılım gösterdi.

Galatasaray da E-Sports arenasına katılan kulüpler arasında yer alıyor. Üstelik Galatasaray, henüz geçtiğimiz kış aylarında E-Sports arenasına dahil oldu. Ancak sarı kırmızılı ekip, E-Sports arenasında hedeflediği başarıları elde etmekten çok uzak kaldı. Victorious Ace ile anlaşma yapıp LoL takımını oluşturmuş olan Galatasaray, Victorious Ace yönetiminden memnun kalmadı ve Galatasaray’ın küme düşmesiyle beraber yönetimi baştan kurma kararı aldı.

GALATATASARAY KENDİ KADROSUNU OLUŞTURACAK

Victorious Ace’in beklenen başarılardan uzak kalması Galataisaray’ı şaşırttı ve kulüp başka bir yol denemeye karar verdi. Victorious Ace ile yapılan anlaşma iptal edilerek bundan sonra kulübün yolunu kendi başına çizeceği açıklandı.

Açıkçası Galatasaray’ın başarısızlıklardan sonra E-Sports arenasından çekileceği düşünülüyordu ancak hiç öyle olmadı. Sarı kırmızılı ekip, E-Sports arenasını çok önemli görüyor olacak ki bu yolda temellerini sağlam atmak istiyor ve bu doğrultuda da yeni bir ekip kuruyor. Kuşkusuz bu durumda Galatasaray’ın başarılara ulaşmasının önünde uzun bir zaman olabilir. Çünkü en baştan, kendi başına bunları oluşturmak kolay değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir