Kategoriler
Mobil

Motorola Moto X4’ün yeni fotoğrafı görüldü

Motorola Moto X4’ün yeni fotoğrafı görüldü. Telefon ile ilgili yeni bir sızıntı haber gündem başlığını oluşturmaya yetti. Hayatımızın önemli bir yerine yerleşen sızıntı haberler arasında bu gün Motorola Moto X4 ile ilgili bir haber inceleyeceğiz.

Telefonun tanıtımı bildiğiniz gibi 24 Ağustos tarihinde yapılacak. Sayılı gün kalmasına rağmen sızıntı haberlerin ardı arkası hız kesmiyor. Bu seferde sızıntı haber kurbanı olan telefon modeli ise Motorola Moto X4 oldu.

İranlı bir perakendeci tarafından İnternet’e sürülen telefona ait sessiz satıcı görselleri düştü. Görünen görsellerde satıcı telefonun hem ön kısımından hemde arka kısımından fotoğraf karelerine yer vermesi dikkat çekti. Ayrıca ortaya çıkan sessiz satıcı görselinde telefon ile ilgili teknik detaylara da kavuşulmuş oldu.

Motorola Moto X4’ün teknik özellikleri

İnternet’e sızın bu haber kesin ise Moto X 4’ün teknik verileri şu şekilde. Akıllı telefon 5.2 inç’lik Full HD ekran boyutu ile karşımıza çıkacak. Snapdragon 630 işlemci gücüne sahip telefon 3.000 mAh bataryanın yanı sıra 12 MP ve 8 MP’lik ana kamera ile 16 MP’lik öz çekim kamerasına sahip olarak satışa sunulacak.

Telefonun IP68 sertifikasının yanı sıra hızlı şarj özelliği ile birlikte kullanıcıya sunulacağı görülmekte. Sessiz satıcı görsellerin den edinilen bilgiler bu şekildedir. Tekrar hatırlatmakta fayda var ki bu bilgiler halen sızıntı haberden ibarettir. Kesin bilgi yukarıda da belirttiğimiz gibi tanıtımı yapılacak olan 24 Ağustos tarihinde netlik kazanacaktır.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir