Kategoriler
Yazılım

İş Bankası Siri ile Ödemeler Daha Kolay Olacak

İş Bankası Siri özelliğine kavuşuyor. Cep Bankacılığı’nın popüler bir hale gelmesiyle milyonlarca kullanıcı rahat bir nefes aldı.

İş Bankası Siri komutunu kullan

Sürekli kendini yenileyen banka bu seferde siri ile işbirliği içerisine girdi işbank müşterilerine kolaylık sunması beklenen siri çok yakında hizmete girmesi bekleniyor. İş Bankası İşCep mobil uygulaması ile saniyeler içinde havale işlemine olanak tanıyor. İş Bankası’nın son bombası da ‘Siri’ uygulaması oldu! Siri ile EFT yapmak da artık mümkün olacak!

Siri ile İşCep uygulamasından havale yapanlar artık Siri ile Para Gönder özelliğini kullanarak başka bankalara da para gönderebilecek. Bu özellik çok yakında İşCep’te!

Dijital bankacılıkta sunduğu yeniliklerle binlerce müşterisini memnun eden İş Bankası, yeni kolay EFT servisini getiriyor. Bu uygulama mobil cihazlardan Apple’ın iMessage mesajlaşma servisinden sunuluyor. İşCep’i yükleyip kullananlar büyük avantajlar elde ediyor. Siri ile tanımlı hesaplara 500 TL’ye kadar havale yapılabilir. Tek seferde en fazla 500 TL gönderseniz de genelde bir sınırlama yok. iOS 10 ve üzeri işletim sistemini kullanan cihazlardan Siri İşCep uygulaması çalıştırılabiliyor.

İşlemler için en güncel İşCep sürümünü kullanmak gerekiyor. Telefon ayarlarından Siri menüsüne girip bir defaya mahsus uygulamaya izin vermeniz yetiyor. Siri hizmetiyle İşCep üzerinden havale ve EFT yapılacak. Siri’de ‘Para Gönder’ komutu veriyorsunuz, dakikalar içinde para aktarımı gerçekleşiyor.

İş Bankası müşterileri yaptıkları mobil havale işlemi için işlem ücreti ödemiyor. İşCep’in Siri desteğine sahip son sürümü indirmeniz yetiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir