Kategoriler
Genel

Şifre Vermeden Instagram Paketi Alma İmkanı

2016 yılında Amazon medya bünyesinde kurulan Sosyal Danışman sosyal ağlarda yükseliş amacı taşıyan kişilerin şifre vermeden instagram paketi almalarına imkan tanıyor. Yükselme hedefi olanların firmadan satın alabilecekleri paketler instagram beğeni, takipçi, izlenme ve otomatik beğeni paketleri oluyor. Her bir türdeki paket farklı fiyat ve özelliklere sahip olurken geneli uygulama hesaplarının daha çok kişiye ulaşabilmesine yardımcı oluyor. Instagram takipçi satın al paketleri hesapların daha çok takipçiye ulaşmasını sağlarken beğeni paketleri yapılan paylaşımların daha çok kişinin beğenisini kazanmasını sağlıyor.

Paket satışında müşterilerine avantajlar sunan firma hesaplara dair şifre isteğinde bulunmuyor. Hizmet almak isteyen kişilerin hesaplarının isimlerini eksiksiz bir şekilde vermeleri yeterli oluyor.

Türk ve Yabancı Takipçilere Sahip Olmanın Avantajlı Yolu

Instagram uygulamasının dünyanın her yerinde kullanılıyor olması hesap sahiplerinin yabancı ve Türk organik takipçi arayışına girmesine neden oluyor. Bu takipçiler sayesinde kullanılan hesaplar ilgi görürken hesap sahipleri fenomen olma yolunda ilerleyebiliyorlar. Ayrıca hesapların kurumsal olması durumunda da müşteri potansiyellerini artırabiliyorlar.

Firma tarafından satışa sunulan takipçi satın al paketleri pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. Bu avantajlardan en önemlisi fiyat konusunda oluyor. Firma paketleri için ekonomik fiyatlar uyguladığından insanlar yüksek ücret ödemeden binlerce Türk veya yabancı takipçiye sahip olabiliyorlar. Ayrıca paketlerden satın alanlar günlerce beklemek zorunda kalmadan olabilecek en kısa sürede takipçilerine kavuşabiliyorlar. Bunun dışında firma güvenli ödeme sistemini kullandığından dolayı ödeme esnasında verilen bilgilerin çalınması gibi istenmeyen olaylar yaşanmıyor.

Takipçi Paketleriyle Sahip Olunabilecek Türk Takipçi Sayıları

Instagram hesapları için Türk takipçi satın almayı düşünen kişiler paketler sayesinde kaç kişilik bir takipçiye sahip olabileceklerini merak ediyorlar. Firma tarafından sunulan paketler içerisinde pek çok takipçi sayısı yer alıyor. Bunlar;

*500 takipçi

*1000 takipçi

*2000 takipçi

*3000 takipçi

*5000 takipçi

*10000 takipçi

*7500 takipçi

*15000 takipçi

Bu paketler Türk gerçek takipçilerden oluştuğu gibi Türk bot takipçilerden de oluşuyor. Bunun için takipçi hizmeti almak isteyenlerin paketler arasında inceleme yaparak ihtiyaçlarını karşılayacak paketi sipariş etmeleri gerekiyor.

Avantajlı İnstagram Kombo Paketleri

İnsanlara daha kolay ulaşmak isteyen instagram hesap sahipleri hem beğeni hem de takipçi sayısına ihtiyaç duyuyorlar. Bu durumda her iki türde paketi de satın almaları onların maddi açıdan sıkıntıya girmesine neden olabiliyor. Bunun için firma müşterilerine avantajlı instagram kombo paketleri sunuyor. Bu paketler içerisinde hem beğeni hem de organik takipçi satılıyor. Yükseliş hedefi olanlar ihtiyaç duydukları özellikleri sahip kombo paketlerine gerekli ücreti ödeyerek sahip olabiliyorlar.

Kombo paketleri takipçi ve beğenin yanı sıra otomatik izlenme ile otomatik etkileşim hizmeti de bulunuyor. Böylelikle video paylaşımı yapan kişiler izlenme sayılarını artırarak videolarının dikkat çekmesini sağlayabiliyorlar. Kombo paketlerin fiyatları ise 69,90 tl’den başlıyor. Paketlerin ödenmesi için firma kredi kartı, havale, banka kartı ve ön ödemeli kartların kullanılmasına imkan tanıyor.

Sosyal Medya Paketleri İçin Destek Hizmeti

Güvenilir takipçi satın al, beğeni satın al ve izlenme satın al paketlerine sahip olmak isteyenler destek hizmetine ihtiyaç duyabiliyorlar. Bu hizmet satılan paketlerin özelliklerine dair soruları olanlara cevap verme hizmeti olabileceği gibi satış sonrasında yaşanan sorunlar için destek hizmeti de olabiliyor. Haftanın 7 gününde whatsapp ve iletişim numaralarından yapılan aramaları cevaplandırarak müşterilerinin sorunlarını gidermelerine yardımcı oluyorlar. Aramalarda 24 saat aralıksız hizmet veriyorlar. Desteğe ihtiyaç duyanlar isterlerse web sitesi iletişim formundan da yararlanabiliyorlar.

Üye Olmadan Paket Alımı Yapılabiliyor

Sosyal ağlar için paket satışı yapan firmaların geneli müşterilerinden siteye üye olmalarını istiyor. Alım için üye olan kişiler ileriki dönemlerde üyelikleri kaynaklı sorunlar yaşayabiliyorlar. Sosyal Danışman üyelik zorunluluğu sunmadan insanların paketlerden satın almalarını sağlıyor. Böylelikle insanlar üyelik kaynaklı mail alma veya telefonla rahatsız edilme gibi sorunları yaşamaktan kurtuluyorlar.

kaynak : https://hizliresim.com/blog/sifre-vermeden-instagram-paketi-alma-imkani/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir