Kategoriler
Yazılım

Sony Artık Android Güncellemesi Yapmıyor

Haziran’ın 10’nunda  Xperia XA ve Xperia XA Ultra modelleri için yeni bir  Android 7.0 güncellemesi gelmişti fakat Andiroid güncellenmesi yayınlandıktan sonra Sony, yaşanan sorunlar nedeniyle güncellemeyi yapmama kararı aldı.

Sony güncelleme yapmak için kullanıcılarına sözünü tutmuş, Xperia XA ve Xperia XA Ultra modelleri için Android 7.0 Nougat güncellemesi yayımlanmıştı fakat yapılan bu güncellemenin ardından gelen şikayetler üzere geri çekme kararı aldı.

Sony Andiroid Güncellemesi yapmıyor

Başka bir soru  işareti ise  Sony’nin neden bu testleri daha önce yapmadığı ve sorunları kaldırmadığı da ayrıca bir soru işareti. Ayrıca Sony güncellemeyi geri çekerek kullanıcıların karşısına çıkan sorunları çözeceğini ve ardından yeniden kullanıcıların indirilebilir hale geleceğini  Sony tarafından resmi olarak yapılan açıklama diğer bir açıklama ise, yaşanan performans sorunları nedeniyle Android 7.0 güncellemesini Xperia XA ve Xperia XA Ultra modelleri için bir süreliğine kullanıcılarımız kullanmayacak.

Güncellemenin düzgün bir şekilde yüklenip ve bu durumdan  kimsenin korkması gereken bir durum olmayacağını da belirte biliriz  Kullanıcıların herhangi bir veri kaybı yaşaması şu aşamada mümkün görünmüyor.

Güncellemeyi en kısa zamanda yeniden kullanıcılara  daha rahat bir şekilde yüklemelerini en kısa sürede tekrar yükleme yapabileceklerinin açıklamasın yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir