Kategoriler
Yazılım

NVIDIA Geforce Experience 3.6 Kullanıcılara Sunuldu

NVIDIA Geforce Experience tamam Ünlü grafik kart üreticisi NVIDIA, yeni modeli 3.6 versiyonu programını sundu.

Oyuncular için çok önemli olan grafik kartlarının yazılımsal alanda ve donanımsal alanda son derece başarılı üreticisi NVIDIA, Geforce Experience yazılımı üzerinde çalışmalarını yürütüyor. NVIDIA, Geforce Experience yazılımı ile donanım alanında zaten güçlü olan grafik kartlarının yazılımsal olarak da entegreli olmasını ve kullanıcıların isteklerini bu yazılımın iyi sunabilmesini hedefliyor.  NVIDIA bu doğrultuda yazılımının yeni güncellemesini taktim etti.

NVIDIA GeForce Experience 3.6 çıktı

NVIDIA Geforce Experience uygulamasının temel fonksiyonu sistemde kurulu vaziyette olan, NVIDIA tarafından gerekli optimize çalışmalarının yapıldığı uyumlu oyunların grafik ayarlarını en iyi şekilde optimize etmek ve bu sayede oyunlarda hem yüksek performans, hem de görsel şölen sunmak… Bu konuda da yıllardır çeşitli teknolojileri ile dikkat çeken Nvidia, gelen güncelleme sayesinde OpenGL, Vulkan desteği bulunan oyunlarda oyun videoları çekebilmenize, canlı yayınlar yapabilmenize de imkan tanımaya başladı.

Yeni oldukça pratik arayüzleri tasarımına dahil eden NVIDIA, oyun videoları çekenler için artık işlerini çok daha kolay halledebilecekleri çok pratik bir arayüz hazırlamış diyebiliriz.Bunların dışında galeride de çeşitli değişikliklere giden NVIDIA, Yükleme Geçmişi isimli yeni bir ekranı yazılımına dahil etmiş.

Kısacası yeni NVIDIA Geforce Experience 3.6, özellikle oyun videoları çekmek isteyenler için harika bir yazılım haline gelmiş. Tabii bu yazılımın esas fonksiyonu olan optimize performansını da unutmamak gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir