Kategoriler
Yazılım

Instagram Yorumlarına Güncelleme

Geçtiğimiz aylarda almış olduğu yeni güncellemelere bir yenisi daha eklendi artık fonksiyonel bir hale gelen Instagram, şimdi de yorumlara el atmış. Artık fotoğraflara yapılan yorumlara alt yorum yapılabilecek.

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu yeni güncellemelerle canlı yayın ve hikaye özelliklerine getirmişti ve bu gelen yenilik ile  kullanıcılarını memnun eden Instagram hız kesmeden yeniliklere devam ediyor. Şimdi de yorum karmaşasını ortadan kaldırmayı hedefleyen Instagram kullanıcılar için yeni bir güncelleme daha getirerek bu soruna çözüm üretecek.

Alt yorum alan kişiye bildirim gidecek

Popüler sosyal medya platformu olan Instagram, kullanıcıların yapmış oldukları yorumlara gelen cevapları, alt yorum olarak görmenizi sağlayacak olan bu yeni güncelleme üzerinde çalışıyor. Bu sayede kullanıcılar attıkları yorumların altında mesaj atıp tartışabilecekler. Bu sayede Yorumların takip edilmesini kolaylaştıracak bu özellik ile Instagram daha da fonksiyonel bir hale getirecek.

Artık Bundan böyle herhangi bir yorumun altında yer alan Yanıtla butonuna basarak cevap yazarsanız, bu cevap ilgili yorumun alt sekmesi olarak listelenecek. Bu sayede yorumlarınız, diğer yorumların arasında kaybolmayacak ve takibi oldukça kolaylaşacak. Instagram’ın,yapmaya hazırlandığı  yorum karmaşasını önleyecek yeni güncellemesinin en kısa zamanda kullanıcılara buluşturmayı hedefliyor. bizi takip etmeye devam edin.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir