Kategoriler
Teknoloji Haberleri

Jeff Wallace TEB Girişim Evi’nde girişimcilerle buluştu

Sayısız girişimi hayata geçiren girişimci, dünyaca ünlü mentor ve yatırımcı Jeff Wallace, Silikon Vadisi ekosisteminin bilinmeyenlerini ve girişimcilerin küreselleşme yolunda bilmesi gerekenleri TEB Girişim Evi’nde anlattı.

Bünyesinde girişime özel sinerji oluşturan tek banka Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile birlikte İstanbul Ataşehir’deki Girişim Evi’nde girişimcilik ekosistemi için dünyadaki en önemli isimlerden biri olan seri girişimci, mentor ve yatırımcı Jeff Wallace’ı ağırladı. California’nın IT ve medya alanında en etkili 20 insanından biri olarak gösterilen seri girişimci Jeff Wallace ve ortağı Aslı Işınak, TEB Girişim Evi’nde girişimcilerle deneyimlerini paylaştı ve onlara ilham verdi.

Ziyareti sırasında girişimcilik kültürü, Silikon Vadisi’nde hayat ve girişimci-yatırımcı ilişkisi üzerine bilgiler veren Jeff Wallace, ekosistemin bilinmeyenleri, yatırım sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar, startup firmalarının doğuştan küresel olma kavramı ve yurtdışına açılması için önerilerini paylaştı. Etkinliğe katılan girişimciler, girişimcilikle ilgili merak ettiklerini sorma fırsatı buldu.

Jeff Wallace kimdir?
Orta aşama girişimcilere yönelik Amerika’da pazar oluşturma ve pazarı genişletme odaklı, danışman ve pazar gelişimi hızlandırıcısı Global Kinetics’in kurucusu ve başkanı, HubSV’nin başkanı ve kurucu ortağı, uluslararası hızlandırma programı The Batchery’nin kurucu yatırımcısı, hızlandırma programı SkyDeck’te danışman ve mentor olan seri girişimci Jeff Wallace girişim ekosisteminin içinde aktif bir şekilde rol almaya devam ediyor. Wallace, aynı zamanda bir melek yatırımcı olarak da faaliyetlerini sürdürüyor. Bunların yanında çeşitli uluslararası konferans ve sektör buluşmalarında UX, IoT ve girişimcilik üzerine konuşmalar yapıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir