Kategoriler
Teknoloji Haberleri

Asus Notebook Modelleri ve Fiyatları


Asus,dizüstü bilgisayar konusunda fiyat performans bakımından en çok tercih edilen markalardan biridir. Asus ürünlerinin dayanıklılığı ve yüksek performansı kullanıcıları tarafından sıklıkla dile getiriliyor. Uzay görevlerinde tercih edilen Asus laptoplar MIR uzay üssündeki 600 günlük görev boyunca sorun yaşatmadan çalışmasıyla da bu özelliklerini kanıtlamıştır. Yüksek performansı şık tasarımlarla birleştiren Asus laptop modelleri uzun yıllardır kullanıcıların öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Isınmaya karşı geliştirilen özel fanları, yüksek kaliteli donanımlar kullanılarak üretilmeleri ve üstün tasarım özellikleri, markayı en sevilenler arasına yerleştiriyor. Siz de bilgisayarınızı yenilemek ve tercihinizi bir Asus’tan yana kullanmak istiyorsanız, en yeni Asus modellerinden oluşan listemizi mutlaka incelemelisiniz.

ASUS VivoBook 14 X412FJ

Aradığınız çok yönlü bir Asus laptop ise Asus’un en çok tercih edilen serilerinden olan VivoBook ailesi beklentilerinizi karşılayabilir. Dünyanın en küçük ultrabook bilgisayarı unvanına sahip olan Asus 14 X412FJ, boyutuyla olduğu kadar özellikleriyle de sizi şaşırtmayı bekliyor. İster işlerinizi takip etmek için isterseniz de oyunlarınız için kullanabileceğiniz Asus 14, yeni nesil çerçevesiz Nano ekranıyla ekranda faydalanabileceğiniz daha çok yer açıyor. Ergonomik tasarımıyla masanızda daha az yer kaplayan diz üstü bilgisayarı kolayca yanınızda taşıyabilir, dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Bu model, hafif tasarımıyla hem günlük hayatınızın hem de seyahatlerinizin ayrılmaz parçası olmaya aday.

Asus S432FL

VivoBook ailesinin en sıra dışı üyelerinden olan Asus S432FL, tasarımıyla günlük bilgisayar anlayışının dışına çıkıyor. Birbirinden farklı renk tasarımlarıyla yenilikçi bir çizgi sunan model, ScreenPad 2.0 ile çalışma şeklinizi değiştiriyor. ScreenPad sıradan dizüstü bilgisayarların kullanımının aksine etkileşimli dokunmatik ekranıyla daha verimli bir çalışma deneyimi sunuyor. ScreenPad ekranına en sık kullandığınız uygulamaları sabitleyebilir ve kısayollarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Bağlantı hızından en verimli şekilde yararlanmanız için tasarlanan Asus S432FL Gig+ (802.11ax) Intel Wi-Fi 6 ile dosyalarınızı daha hızlı aktarabilir, çevrimiçi oyunlar ve görüntülü sohbetlerde kesintisiz bağlantının keyfini sürebilirsiniz. Tüm bu özelliklerin yanında bilgisayarınızın şarjı için endişelenmenize gerek kalmıyor. Hızlı şarj özelliği ile bilgisayarınızı 49 dakikada %60’a kadar şarj edebilir, uzun süreler boyunca şarj ile kullanabilirsiniz.

Asus X571GD Gaming Laptop

Asus X571GD modeli ile verimliliği eğlence ile buluşturuyor. Intel Core i7 işlemcisi 9.nesile kadar Intel işlemci desteği sağlıyor. Modelde bulunan NVIDIA GeForce 1650 ekran kartı, oyunlar ve video düzenleme gibi performans gerektiren görevlerde en büyük destekçiniz oluyor. Çift fanlı soğutma sistemiyle her zaman soğuk kalan Asus X571GD, bilgisayarınızın sürekli ısınıp performansının düşmesini ve donmaları engelliyor. Bilgisayarda asgari hareket bulanıklığıyla üst düzey bir oyun için ultra hızlı 120Hz yenileme hızına kadar IPS ekran bulunuyor. Ayrıca laptopta yüksek hızlı veri transferi için bir de USB-C portu bulunuyor. Bu özellik sayesinde 2 GB bir filmi 2 saniyeden daha kısa sürede USB sürücüsüne aktarabilirsiniz.

Asus FX505GD

Asus notebook kalitesiyle oyun tutkunuzu birleştirmek istiyorsanız gaming serisinin en gözde modellerinden olan FX505GD bir oyun bilgisayarından olan beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Model etkileyici donanımı ve dayanıklı kasası ise ön plana çıkıyor.  FX505GD daha hızlı ve hassas kontrol sağlamak için arkadan aydınlatmalı tuşlara, işaretli WASD tuş grubuna sahip. Oyun tutkunları için özel olarak tasarlanan cihaz, yüksek donanım ihtiyaçlı oyunları bile akıcı bir şekilde çalıştırıyor. NanoEdge tasarımlı ekran, minimum hareket bulanıklığıyla doğal ve akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. Daha canlı ve tutarlı görüntü için sRGB renk gamı sayesinde geniş bakış açılarında bile canlı ve net bir görüntü elde edebilirsiniz. FX505GD kompakt boyutuna karşın kullanıcılara tam donanımlı bir oyun bilgisayarın gücünü sunuyor. Bilgisayarın altı çekirdekli işlemcisiyle oyun, kayıt ve canlı yayın gibi çoklu görevleri daha hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Asus UX334FL Zenbook

Sıra dışı tasarımıyla yenilikten ilham alan Asus Zenbook UX334FL dikkatleri üzerine çekiyor. Zenbook 13, dünyanın en küçük ve en hafif dizüstü bilgisayarlarından biri. Yaratıcılığınızın önündeki sınırları kaldırmanız için Asus da ekrandaki çerçeveyi kaldırıyor. NanoEdge ekranı daha geniş bir görüntü sunuyor. Görselleri iyileştiren, her açıdan uygun görüş için incecik bir çerçeveye sahip Zenbook 13, kompakt tasarımlı dizüstü bilgisayarlar arasında öne çıkıyor. Ultra hafif gövdesi ve uzun pil ömrü sayesinde Asus bilgisayarınızı dilediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. En iyi kullanıcı deneyimini amaçlayan Asus Zenbook 13 klavyeniz ile konforlu bir şekilde yazı yazabilmeniz için ErgoLift menteşeye sahiptir. Bu özellik klavyenin eğimli durmasını ve daha konforlu bir şekilde yazı yazabilmenizi sağlıyor.

Asus UX431FN

Yaratıcı gücünüzü pekiştirmek üzere tasarlanan Asus UX431FN farklı özellikleri ile dikkat çekiyor. Ekranının dört tarafında dört ince çerçeve ile ekran oranı daha da artıyor. Kompakt, ince tasarımı ve hafif metal kasası şık bir tasarım sunarken hafifliğiyle bilgisayarınızı her yerde kolaylıkla taşıyabilmenizi sağlıyor. Her an her yerde işlemlerinizi ara vermeden tamamlamanız için tasarlanan UX431FN ofis görevlerinden, video düzenlemeye kadar birçok işlem için hızlı bir performans sunuyor.

ASUS FX504GD

Uzun ömürlü ve güçlü bir Asus notebookun yanı sıra oyun maceralarınıza eşlik edecek bir model arıyorsanız FX594GD modelini inceleyebilirsiniz. Dayanıklı ve hafif yapıya sahip bir gaming bilgisayarı olan FX504GD, patentli toz tutmaz soğutma teknolojisiyle en yoğun oyunlarınızda ara vermenize gerek kalmadan size eşlik ediyor. Kasasının ve işlemcisinin dayanıklığının yanı sıra 20 milyon tuşa basma ömrü ile dikkat çekiyor. Oyun için eşsiz donanımının yanı sıra şık tasarımıyla FX594GD iş için de bütün isteklerinizi karşılamaya hazır.

En İyi Asus Bilgisayar Teknosa’da!

Bir Asus bilgisayardan beklentiniz ne olursa olsun mutlaka isteklerinizi karşılayan bir model vardır. Kullanıcıların beğenerek kullandığı Asus laptop Teknosa güvencesi ile sizlere sunuluyor. Siz de bilgisayarınızı yenilemek ya da yeni bir Asus laptop sahibi olmak istiyorsanız Teknosa.com’u ve Teknosa mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Kredi kartına taksit seçenekleri, ücretsiz kargo ve mağazadan teslimat hizmetleri ile ihtiyaçlarınıza uygun bir Asus cihaza kolayca kavuşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir