Kategoriler
Oyun

Xbox One X Türkiye deki resmi fiyatını açıkladı

Xbox One X Türkiye deki resmi fiyatını açıkladı. Microsoft yeni oyun konsolu olan Xbox One X’in özel serisi  Project Scorpio Edition için ön siparişleri toplama başladı. Project Scorpio Edition fiyatı ile cep yakacağa benziyor.

Microsoft Project Scorpio ismini devam ettirmek için özel versiyon olarak üzerinde çalıştığı oyun konsolu Project Scorpio Edition‘u 7 Kasım 2017 tarihinde tüm dünya ile aynı anda Türkiye de de satışa sunacak. Geçtiğimiz E3 2017 etkinliğinde şimdiye kadar üretilen en küçük ve en güçlü Xbox One olarak tanıttığı yeni konsolu Xbox One X‘in tanıtımını gerçekleştirmişti. Bazı tasarımsal değişiklikler yaptığı Xbox One X‘in özel versiyonu olan Project Scorpio Edition’ın Türkiye fiyatını açıkladı.

Xbox One X Project Scorpio Edition fiyatı

Dünyanın en küçük ve güçlü oyun konsolu olarak söylenen  Xbox One X Project Scorpio Edition modeli için Microsoft kendi satış mağazasından Türkiye fiyatını 2899 TL ‘lik etiket belirterek ön siparişleri toplamaya başladı.

Belirtmiş olduğu etiket fiyatı ile ne kadarlık bir satış gerçekleştireceği hepimizin merak konusu. Toplayacağı ön sipariş ile bunu bir nebze anlayabileceğiz.

Xbox One X Project Scorpio Edition özellikleri

Ön sipariş toplanmaya başlayan oyun konsolunda dikkat çeken özellik olarak dokulu yüzey olması ve siyah renk alternatifi sunulması. Cihaz üzerinde yeşil renkte dikey olarak yazılan  Project Scorpio de dikkatlerden kaçmadı.

Amd’nin geliştirdiği 2.3 GHz hızında ve 8 çekirdekli bir işlemciye sahip olan cihaz 6 TFLOPS gücünde bir grafik biriminden destek alırken 12 GB’lık GDDR5 RAM ile 1 TB depolama kapasitesi ile oyun sevenlerin karşısına çıkıyor.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir