Kategoriler
Oyun

PlayStation 4 Slim 999 TL Etiket ile Bim A.Ş’de

PlayStation 4 Slim 999 TL Etiket ile Bim A.Ş’de. Bim sürekli yaptığını yineledi ve 999 TL etiket fiyatı ile PlayStation 4 Slim getirdi.

PlayStation 4 Bim kampanyası

Bim yıllardır bunu hep yapıyor. Yani dönemsel olarak belirli kalem ürünleri mağazasında tüketici ile buluşturuyor. Ve bu ürünleri satacağını 15 gün öncesinden tüketicisine astığı afişler ile duyuruyor. Bim‘in kendine has müşteri portföy’ü var ve bu müşterilerine zaman zaman indirimli olarak her nevi ürün sunumu yapıyor. Bayanlara, çocuklara ve teknoloji ürünlerine kadar ürün yelpazesini oldukça geniş tutuyor. 2 Haziran 2017 tarihinde satışa sunacağı Play Station Slim ile bu sefer oyun severlere göz kırpıyor.

Play Statıon Slım çeşitli banka kartlarına da taksit imkanı ile geliyor. Play Statın Slim 500 GB sabit disk barındırıyor ve özellik olarak Play Statıon 4 den pek farklılık sergilemiyor.

Sizde Bim‘in bu güzel fırsatını kaçırmak istemiyor ve benim de olsun diyorsanız sanırım çok erken bir saatte mağaza önünde hazır bulunmanız gerekecektir.  Bu ürün için piyasa etiket fiyatı ortalama 1200-1500 arası değişkenlik göstermektedir. Dolayısı ile ön görülen fiyat etiketi kaçırmak istemeyeceğiniz bir fiyat olabilir. Play Statıon Slım stoklar ile sınırlıdır unutmayınız. PlayStation 4 bim mağazalarında uygun fiyata çıkması ile yoğun bir talep bekleniyo.

Hepinize şimdiden hayırlı alışverişler.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir